Er der plads til sæden på vej ud?

Hej Maj

Jeg er en ung fyr på 14år som lige er begyndt at få orgasme, når jeg onanerer, men nu er jeg blevet bange for, at der ikke er plads til sæden på vej ud, og derfor er jeg begyndt at stoppe lige før jeg sprøjter. Det gjorde nemlig ondt da jeg sprøjtede de første gange, sådan hele vejen ned i nosserne. Tror du at jeg skal gå til lægen?

Hilsen T

Hej T

Nej, du skal bestemt ikke gå til lægen med mindre det gør ondt de første 20 gange.

Det er helt normalt, at det kan trække helt ned i nosserne, når man som dreng for udløsning de første gange, det er også en mærkelig kropslig fornemmelse, som man jo lige skal vænne sig til, nogen mere end andre. Og under normale omstændigheder, er der ganske god plads til din sæd, når den skal ud, men det kan føles vildt mærkeligt de første gange, har jeg ladet mig fortælle.

Men jeg vil anbefale dig, at begynde at sprøjte igen og se om det ikke holder op med at være ubehageligt efter et stykke tid. Og ellers må du skrive ind til mig igen.

udløsning, orgasme, komme, sexolog parterapeutVenlig hilsen

Maj Wismann, sexolog og parterapeut

Mød Maj Wismann på FacebookMød Maj Wismann på Google+Mød Maj Wismann på TwitterMød Maj Wismann på YouTubeFind Maj Wismann på Instagram

Gratis onlinekursus til dig
"5 overraskende hemmeligheder til bedre sex og mere lyst" - Få det på mail om 30 sekunder
Fornavn:
E-mail:

Gratis Onlinekurser Til Dig

Jalousi kursus
Sådan bliver du sexolog - læs den store guide til sexologuddannelser
Væk din seksualitet og dit G-punkt
Få bedre selvværd, selvtillid og bliv mere glad
Interview mig - Du er altid velkommen til at interviewe mig til din hjemmeside, blog mm. Klik og læs mere.
Single på den fede måde - få et fedt singleliv
Sæt fut i romantikken derhjemme
Sig undskyld og kom godt videre i jeres parforhold
Kærlighedens udtryk - Sådan får du din partner til at føle sig elsket