Jeg kan ikke få udløsning med en kvinde?

Hej Maj

Der er tit svar til mænd som har udløsning for tidligt, men jeg har det modsatte problem, jeg kan ikke få udløsning med en kvinde. Når jeg selv skal ”klare sagerne” så kan jeg komme hurtigt, men så snart der er en kvinde tilstede, så kan jeg bare ikke uanset hvor meget jeg klemmer omkring mit lem. Er det normalt? Og er der noget jeg kan gøre?

Venligst Hans

Hej Hans

Når du fortæller mig, at du sagtens kan få udløsning alene uden problemer, men at det er svært når du er sammen med en kvinde, tænker jeg, at det her ikke handler om din pik, men om dine tanker.

Du skal tænke på dig selv, når du har sex, mere end du gør nu. Mænd med dit ”problem” tænker alt for ofte på, hvordan kvinden har det i sengen, om hun kan lide det, om det er ”godt nok” (hvad i alverden det så end betyder), om hun får orgasme (hvilket ligger et pres på kvinden om at præstere i stedet for at nyde), om han er en god nok elsker, om hun synes at han er lækker, og tusind andre tanker.

Dette gør, som i mange andre tilfælde, at du fjerner dig fra din krop og din sanselighed og forsvinder op i dit hoved, og så kan du ikke mærke din pik, og får så derfor svært ved at få udløsning/orgasme. Fremover skal du øve dig i, at blive i din egen krop. Hvad mærker du, når du slikker hende? Når du hører hende stønne? Når hun vrider sig under dine kærtegn? Når hun hvisker og bider dig i øret?

Hvad gør alt det her ved din krop og din pik, bliver den endnu mere hård/følsom mm. Hav al fokus på, hvad din krop oplever, når du forkæler hende og hun forkæler dig, så skulle det nok lykkedes for dig, med lidt tålmodighed at få udløsning med en kvinde igen.

 

udløsning, orgasme, pik, sexolog parterapeutMange kærlige hilsner

Maj Wismann, sexolog og parterapeut

Mød Maj Wismann på FacebookMød Maj Wismann på Google+Mød Maj Wismann på TwitterMød Maj Wismann på YouTubeFind Maj Wismann på Instagram

Gratis onlinekursus til dig
"5 overraskende hemmeligheder til bedre sex og mere lyst" - Få det på mail om 30 sekunder
Fornavn:
E-mail:

Gratis Onlinekurser Til Dig

Jalousi kursus
Sådan bliver du sexolog - læs den store guide til sexologuddannelser
Væk din seksualitet og dit G-punkt
Få bedre selvværd, selvtillid og bliv mere glad
Interview mig - Du er altid velkommen til at interviewe mig til din hjemmeside, blog mm. Klik og læs mere.
Single på den fede måde - få et fedt singleliv
Sæt fut i romantikken derhjemme
Sig undskyld og kom godt videre i jeres parforhold
Kærlighedens udtryk - Sådan får du din partner til at føle sig elsket