Kikset når tøjet skal af!

Hej Maj
Jeg føler mig sådan altid totalt kikset, når jeg skal smide tøjet før sex med en ny kæreste eller efter en bytur. Hvordan får jeg klunset af på en fræk måde, uden at føle mig klodset og akavet?

 

Hej
Ih ja, det er det evindelige problem hihi, tro mig, du er næppe den første pige, der har stået i den situation. Du skal da bare tage det stille og roligt, øv dig f.eks. foran spejlet først derhjemme, og sørg for at det skarpe lys er slukket. Det er jo en tilvænningssag, jo mere du har prøvet det, jo nemmere er det, OG, så tænker jeg også, at man er mere sårbar, jo yngre man er og jo kortere tid, man har kendt manden. Sørg evt. for at du går først i seng, så han ikke ligger og kigger på dig, mens du på bedste mr. Been vis forsøger at tage cowboybukser sexet af, hvilket for en stripper er en hård opgave! Held og lykke
De kærligste tanker
Maj
 
 
Små enkeltpakker med glidecreme lige til at tage med i tasken.

Små enkeltpakker med glidecreme lige til at tage med i tasken.

Mød Maj Wismann på FacebookMød Maj Wismann på Google+Mød Maj Wismann på TwitterMød Maj Wismann på YouTubeFind Maj Wismann på Instagram

Gratis onlinekursus til dig
"5 overraskende hemmeligheder til bedre sex og mere lyst" - Få det på mail om 30 sekunder
Fornavn:
E-mail:

Gratis Onlinekurser Til Dig

Jalousi kursus
Sådan bliver du sexolog - læs den store guide til sexologuddannelser
Væk din seksualitet og dit G-punkt
Få bedre selvværd, selvtillid og bliv mere glad
Interview mig - Du er altid velkommen til at interviewe mig til din hjemmeside, blog mm. Klik og læs mere.
Single på den fede måde - få et fedt singleliv
Sæt fut i romantikken derhjemme
Sig undskyld og kom godt videre i jeres parforhold
Kærlighedens udtryk - Sådan får du din partner til at føle sig elsket