Trekant med en anden pige

Hej sexolog Maj Wismann
Jeg er en ung på pige på 21 år og jeg har sådan lyst til at prøve en trekant med en anden pige, men ved ikke hvordan jeg skal servere det for min kæreste. Måske synes han, jeg er mærkelig. Hvad gør jeg?
Knus T

 

Hej T
Uh ja, det kan jeg da godt forstå, at du kan blive lidt nervøs over. Jeg vil foreslå dig, at du hvisker ham det i øret, når I har sex næste gang, servere det stille og roligt. F.eks. ”ej hvor kunne det være frækt at røre ved en anden piges bryster, mens du slikkede mig”. Du kan også fortælle, at du har drømt om det, og at du faktisk har undret dig over, at det tiltaler dig og ikke frastøder dig. Men ”be gentle”, nævn det kort og soft og lad det så ligge og vokse i hans bevidsthed, så han kan vænne sig til tanken, måske er det ham, måske er det ikke, men du finder kun ud af det på en måde, nemlig ved at få fortalt ham det.
Kærligst Maj

 

 
 

Mød Maj Wismann på FacebookMød Maj Wismann på Google+Mød Maj Wismann på TwitterMød Maj Wismann på YouTubeFind Maj Wismann på Instagram

Gratis onlinekursus til dig
"5 overraskende hemmeligheder til bedre sex og mere lyst" - Få det på mail om 30 sekunder
Fornavn:
E-mail:

Gratis Onlinekurser Til Dig

Jalousi kursus
Sådan bliver du sexolog - læs den store guide til sexologuddannelser
Væk din seksualitet og dit G-punkt
Få bedre selvværd, selvtillid og bliv mere glad
Interview mig - Du er altid velkommen til at interviewe mig til din hjemmeside, blog mm. Klik og læs mere.
Single på den fede måde - få et fedt singleliv
Sæt fut i romantikken derhjemme
Sig undskyld og kom godt videre i jeres parforhold
Kærlighedens udtryk - Sådan får du din partner til at føle sig elsket