fbpx

Hej

Jeg er en pige på 22 år og har et meget underligt og pinligt spørgsmål….. Jeg har det lidt dårligt nogen gange, for jeg har aldrig prøvet og komme før, mens jeg har været sammen med en fyr, og heller ikke når jeg bare er mig selv.. Min storesøster har heller aldrig prøvet det… Er det helt normalt????

hilsen anonym 🙂

Hej Anonym

Tusind tak for din mail, som rammer mange danske unge kvinder, så det er fedt at du har modet til at stille dine spørgsmål, så vi endnu engang kan få belyst problematikken.

‘1/3 af alle kvinder har aldrig oplevet en orgasme, så du har meget godt tilgode 🙂 Prøv hver aften inden du går i seng at brug 20 minutter på at røre ved dig selv, så du lærer din krop at kende, og så du tilsidst kan give dig selv orgasme.

Der er kun én vej frem mod at få en orgasme, og det er ved at udforske og røre ved sig selv. Når du ved, hvad der er dejligt for dig er det også meget lettere at sige til en fyr, hvordan han skal gøre.

komme, orgasme, fyr, sexolog, parterapeutKærligst

Maj Wismann, sexolog og parterapeut

Gratis E-bog med fakta, tips og råd til sexlivet
majpopup

Få min Gratis E-bog "Når seksualiteten driller"

❤ Kan cølibat booste sexlysten?

❤ Hvad er seksuelt mindreværd, og hvad gør man ved det?

❤ Hvordan får man gnisten igen?

❤ Tilmeld dig mit nyhedbrev og få e-bogen gratis

.

You have Successfully Subscribed!