fbpx
Maj wismann signatur og logo
Klinisk sexolog og forskningsbaseret parterapeut
MENU

Jeg har aldrig kommet sammen med en fyr, jeg er 22 - er det normalt?

Hej

Jeg er en pige på 22 år og har et meget underligt og pinligt spørgsmål..... Jeg har det lidt dårligt nogen gange, for jeg har aldrig prøvet og komme før, mens jeg har været sammen med en fyr, og heller ikke når jeg bare er mig selv.. Min storesøster har heller aldrig prøvet det... Er det helt normalt????

hilsen anonym 🙂

Brevkasse: Jeg har aldrig kommet sammen med en fyr

--- Læs også artiklen: Konflikter i parforholdet

Hej Anonym

Tusind tak for din mail, som rammer mange danske unge kvinder, så det er fedt at du har modet til at stille dine spørgsmål, så vi endnu engang kan få belyst problematikken.

'1/3 af alle kvinder har aldrig oplevet en orgasme, så du har meget godt tilgode 🙂 Prøv hver aften inden du går i seng at brug 20 minutter på at røre ved dig selv, så du lærer din krop at kende, og så du tilsidst kan give dig selv orgasme.

Der er kun én vej frem mod at få en orgasme, og det er ved at udforske og røre ved sig selv. Når du ved, hvad der er dejligt for dig er det også meget lettere at sige til en fyr, hvordan han skal gøre.

De bedste hilsner,

Maj Wismann, Klinisk sexolog og parterapeut og egen praksis siden 2006 - Læs mere om Maj her <---

Maj Wismanns brevkasse - Jeg har aldrig kommet sammen med en fyr

Gør som over 25.000 andre
Tilmeld dig Danmarks måske mest populære nyhedsbrev om parforhold, kærlighed og seksualitet. Nul spam. Kun e-mails og tilbud på kurser, der gør dig dygtig(ere)  til at få det parforhold og sexliv du ønsker dig. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.
.
maj_wismann
Brevkassen om parforhold
I brevkassen her kan du finde mere end 400 spørgsmål og svar om parforhold, kærlighed, sex og seksualitet.
Skriv til brevkassen
Ressourcer
Online forløb
Artikler
Brevkasse
Maj Wismann
Stevnshøjvej 8
5800 Nyborg
Denmark
+45 22 37 62 93
Kontakt@majwismann.dk
CVR: 32844324
majpopup

Få min populære e-bog
"Når seksualiteten driller"

❤ Kan cølibat booste sexlysten?
❤ Hvad er seksuelt mindreværd, og hvad gør du ved det?
❤ Hvordan får du gnisten igen?
❤ Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få e-bogen for 0,-

.
Få min e-bog med fakta, tips og råd til sexlivet for 0,-
Få min e-bog med fakta, tips og råd til sexlivet for 0,-
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram