fbpx

Hej Maj

Jeg er en ung fyr på 14år som lige er begyndt at få orgasme, når jeg onanerer, men nu er jeg blevet bange for, at der ikke er plads til sæden på vej ud, og derfor er jeg begyndt at stoppe lige før jeg sprøjter. Det gjorde nemlig ondt da jeg sprøjtede de første gange, sådan hele vejen ned i nosserne. Tror du at jeg skal gå til lægen?

Hilsen T

Hej T

Nej, du skal bestemt ikke gå til lægen med mindre det gør ondt de første 20 gange.

Det er helt normalt, at det kan trække helt ned i nosserne, når man som dreng for udløsning de første gange, det er også en mærkelig kropslig fornemmelse, som man jo lige skal vænne sig til, nogen mere end andre. Og under normale omstændigheder, er der ganske god plads til din sæd, når den skal ud, men det kan føles vildt mærkeligt de første gange, har jeg ladet mig fortælle.

Men jeg vil anbefale dig, at begynde at sprøjte igen og se om det ikke holder op med at være ubehageligt efter et stykke tid. Og ellers må du skrive ind til mig igen.

udløsning, orgasme, komme, sexolog parterapeutVenlig hilsen

Maj Wismann, sexolog og parterapeut

Gratis E-bog med fakta, tips og råd til sexlivet
majpopup

Få min Gratis E-bog "Når seksualiteten driller"

❤ Kan cølibat booste sexlysten?

❤ Hvad er seksuelt mindreværd, og hvad gør man ved det?

❤ Hvordan får man gnisten igen?

❤ Tilmeld dig mit nyhedbrev og få e-bogen gratis

.

You have Successfully Subscribed!