fbpx

Hej Maj

Jeg er en pige på 17 år som har været syg og kastet op samtidig med at jeg har taget p-piller og nu er jeg bange for at være blevet gravid, det siger min mor, at det sagtens kan lade sig gøre. Men jeg troede, at p-piller var 100% sikre?

Hilsen L

Hej L

Ja, P-piller er næsten 100% sikre, hvis man tager dem korrekt, og når du kaster op, er der jo en vis sandsynlighed for at pillen er kommet med op igen, og så KAN den jo ikke virke i din krop som den skal.

Jeg vil anbefale dig at gå til lægen og få lavet en graviditetstest, du kan også købe en på apoteket og så teste dig selv derhjemme, så du kan få din mistanke bekræftet eller afkræftet angående graviditet.

Det er også en god ide at læse den seddel, der ligger i din p-pille pakke, for der plejer nemlig at stå noget om, hvordan du skal forholde dig i tilfælde af, at du har glemt en pille, været syg osv.

 

gravid, p-piller, kaster op, sexolog, parterapeutKærligst

Maj Wismann, sexolog og parterapeut

Gratis E-bog med fakta, tips og råd til sexlivet
majpopup

Få min Gratis E-bog "Når seksualiteten driller"

❤ Kan cølibat booste sexlysten?

❤ Hvad er seksuelt mindreværd, og hvad gør man ved det?

❤ Hvordan får man gnisten igen?

❤ Tilmeld dig mit nyhedbrev og få e-bogen gratis

.

You have Successfully Subscribed!