fbpx
Maj wismann signatur og logo
Klinisk sexolog og forskningsbaseret parterapeut
MENU

Gravid selvom jeg tager p-piller?

Hej Maj

Jeg er en pige på 17 år som har været syg og kastet op samtidig med at jeg har taget p-piller og nu er jeg bange for at være blevet gravid, det siger min mor, at det sagtens kan lade sig gøre. Men jeg troede, at p-piller var 100% sikre?

Hilsen L

Brevkasse:

Gravid selvom jeg tager p-piller?

Hej L

Ja, P-piller er næsten 100% sikre, hvis man tager dem korrekt, og når du kaster op, er der jo en vis sandsynlighed for at pillen er kommet med op igen, og så KAN den jo ikke virke i din krop som den skal.

Jeg vil anbefale dig at gå til lægen og få lavet en graviditetstest, du kan også købe en på apoteket og så teste dig selv derhjemme, så du kan få din mistanke bekræftet eller afkræftet angående graviditet.

Det er også en god ide at læse den seddel, der ligger i din p-pille pakke, for der plejer nemlig at stå noget om, hvordan du skal forholde dig i tilfælde af, at du har glemt en pille, været syg osv.

Gravid selvom jeg tager p-pille - Maj Wismann giver svarDe bedste hilsner

Maj Wismann - Klinisk sexolog og parterapeut med egen praksis siden 2006 - Læs mere om Maj her <---

Gør som over 25.000 andre
Tilmeld dig Danmarks måske mest populære nyhedsbrev om parforhold, kærlighed og seksualitet. Nul spam. Kun e-mails og tilbud på kurser, der gør dig dygtig(ere)  til at få det parforhold og sexliv du ønsker dig. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.
.
maj_wismann
Brevkassen om parforhold
I brevkassen her kan du finde mere end 400 spørgsmål og svar om parforhold, kærlighed, sex og seksualitet.
Skriv til brevkassen
Ressourcer
Online forløb
Artikler
Brevkasse
Maj Wismann
Stevnshøjvej 8
5800 Nyborg
Denmark
+45 22 37 62 93
Kontakt@majwismann.dk
CVR: 32844324
majpopup

Få min populære e-bog
"Når seksualiteten driller"

❤ Kan cølibat booste sexlysten?
❤ Hvad er seksuelt mindreværd, og hvad gør du ved det?
❤ Hvordan får du gnisten igen?
❤ Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få e-bogen for 0,-

.
Få min e-bog med fakta, tips og råd til sexlivet for 0,-
Få min e-bog med fakta, tips og råd til sexlivet for 0,-
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram