fbpx
Maj wismann signatur og logo
Klinisk sexolog og forskningsbaseret parterapeut
MENU

Hvordan kommer jeg mig efter et brud med kæresten?

Hej Maj Wismann

Hvordan kommer jeg mig over et slemt brud. Jeg har fuldstændig mistet troen på, at jeg kan få et godt liv uden min dejlige og fantastiske ex-kæreste 🙁 Hvordan kan jeg komme videre? Min hverdag er gået helt i stå, og jeg orker ikke at gøre noget som helst længere. Jeg føler ingen glæde, og tvivler stærkt på, om jeg nogensinde kan elske igen.

Hilsen Marie

Hej Marie

Hmm… Øv, træls at have det så skidt, det må vi se, om vi kan gøre noget ved. Hvis ikke du har lavet de obligatoriske lister skal du i gang lige nu. Lav en liste over alle hans fejl og mangler, og grunden til dette er, at efter et brud, hvor man er blevet droppet, husker man ofte kun ALLE de gode ting, det er også fint nok, men skal det gå retfærdigt til, så skal den anden side altså også belyses.

Og så skal du altså i gang med at leve dit liv igen stille og roligt, for så længe du ligger på sofaen og græder, kommer du ikke videre i teksten. Men når du nu alligevel ligger der, hvis du kan stoppe alle tårerne lidt, så vil jeg anbefale dig nogle bøger at læse i.

Først og fremmest bogen ”He´s just not that into you/Han er bare ikke vild med dig” og derefter ”Er du den rette for mig”.

Og til sidst men ikke mindst ”Mama Genas manual til mænd”.

Giv dig selv lov til at ligge på sofaen og slikke sår, det er jo der, du er lige nu alligevel. Beslut med dig selv, at det sku er ok at bruge de næste 8 uger på at sørge og tænke forholdet igennem, mit ansvar, hans ansvar, hvilken fyr vil jeg gerne have fremover, alt det gode, alt det dårlige etc.

En aften om ugen SKAL du gå i biografen alene, både så du lære at lave noget alene, men også så du kommer ud i verden og oplever bare lidt og tro mig, det er meget lettere tredje gang end første gang.

Og skriv dagbog, mindst 3 sider hver dag og lim så siderne sammen, de er ikke til genlæsning. Skriv og skriv og skriv, til du er ved at brække dig over at skrive de samme ting igen og igen. Det er i hvert tilfælde de råd jeg vil give dig lige til en start, som kan rykke dig en smule her, hvor det hele ser så pokkers sort ud.

De kærligste tanker

Maj Wismann, sexolog og parterapeut

Hjælp til at få det bedste ud af DIT singleliv?

Tilmeld mig Websexolog´s nyhedsmail og få gratis online-kurset “5 hemmeligheder til et endnu bedre sexliv og mere lyst”, klik her.

Gør som over 25.000 andre
Tilmeld dig Danmarks måske mest populære nyhedsbrev om parforhold, kærlighed og seksualitet. Nul spam. Kun e-mails og tilbud på kurser, der gør dig dygtig(ere)  til at få det parforhold og sexliv du ønsker dig. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.
.
maj_wismann
Brevkassen om parforhold
I brevkassen her kan du finde mere end 400 spørgsmål og svar om parforhold, kærlighed, sex og seksualitet.
Skriv til brevkassen
Ressourcer
Online forløb
Artikler
Brevkasse
Maj Wismann
Stevnshøjvej 8
5800 Nyborg
Denmark
+45 22 37 62 93
Kontakt@majwismann.dk
CVR: 32844324
majpopup

Få min populære e-bog
"Når seksualiteten driller"

❤ Kan cølibat booste sexlysten?
❤ Hvad er seksuelt mindreværd, og hvad gør du ved det?
❤ Hvordan får du gnisten igen?
❤ Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få e-bogen for 0,-

.
Få min e-bog med fakta, tips og råd til sexlivet for 0,-
Få min e-bog med fakta, tips og råd til sexlivet for 0,-
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram