fbpx
Maj wismann signatur og logo
Klinisk sexolog og forskningsbaseret parterapeut
MENU

Jeg går og drømmer vilde ting i sengen, men jeg tør ikke rigtig sige det til min kæreste

Hej Maj

Jeg har det problem, at jeg går og drømmer om at gøre nogen lidt vilde ting i sengen, men jeg tør ikke rigtig sige det til min kæreste for jeg er bange for, han skal synes jeg er mærkelig. For eksempel sådan noget med sexlegetøj og rollespil Har du nogen forslag til, hvad jeg skal sige for at bringe det på banen uden at han tænker dårligt om mig?

Hilsen S

Brevkase:

Jeg går og drømmer om vilde ting i sengen

Hej S

Ja, fantasien er ofte værre end virkeligheden. Jeg tror, at de fleste fyrer, drømmer om, at deres kæreste tager mere initiativ i sengen og bliver mere aktive! Så du skal bare i gang. Selvom vi går og tror at vi er så frygteligt frie seksuelt i DK er virkeligheden bare en anden, for hvis der er noget vi ikke kan, så er det nemlig at snakke åbent om vores drømme, lyster, fantasier mm i sengen.

Har du prøvet at skrive sms til ham om dine fantasier? Det er meget nemmere at få gang i den frække snak til at starte med på sms end ved direkte konfrontation. Lav lidt mobil lir, start med at fortæl at du savner at putte dig ind til hans varme lækre krop, at dufte hans skønne duft og mærke hans stærke arme omkring dig, ja jeg ved godt at det lyder som en anden lægeroman, men det virker altså. Gå videre med at du gerne ville kysse på ham og mærke hans stive pik, måske at du rør ved dig selv. Der er mange muligheder.

Du kan også starte med at købe noget lækkert forførelses massageolie og en lille fjer til, Evt. de skønne Kama Sutra produkter, som er små forførelsesbokse med forskelligt indhold, og når du så giver ham en ordentlig omgang, så snak om, at du har overvejet at det kunne være lækkert med noget mere til soveværelset, og se hvad han siger, og husk at mange mænd længes efter mere aktive kvinder i sengen 😉 Længes efter at mærke at deres kvinde begærer dem, vil have dem, vi kvinder er jo fantastiske væsner, lige så blive og fromme som vi kan være lige så vilde og dyriske kan vi også være i sengen, hvis vi altså giver os selv lov.

Jeg går og drømmer om at gøre nogen vilde ting i sengen - Maj Wismann giver rådDe bedste tanker

Maj Wismann - Klinisk sexolog og parterapeut med egen praksis siden 2006 - Læs mere om Maj her <--

Gør som over 25.000 andre
Tilmeld dig Danmarks måske mest populære nyhedsbrev om parforhold, kærlighed og seksualitet. Nul spam. Kun e-mails og tilbud på kurser, der gør dig dygtig(ere)  til at få det parforhold og sexliv du ønsker dig. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.
.
maj_wismann
Brevkassen om parforhold
I brevkassen her kan du finde mere end 400 spørgsmål og svar om parforhold, kærlighed, sex og seksualitet.
Skriv til brevkassen
Ressourcer
Online forløb
Artikler
Brevkasse
Maj Wismann
Stevnshøjvej 8
5800 Nyborg
Denmark
+45 22 37 62 93
Kontakt@majwismann.dk
CVR: 32844324
majpopup

Få min populære e-bog
"Når seksualiteten driller"

❤ Kan cølibat booste sexlysten?
❤ Hvad er seksuelt mindreværd, og hvad gør du ved det?
❤ Hvordan får du gnisten igen?
❤ Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få e-bogen for 0,-

.
Få min e-bog med fakta, tips og råd til sexlivet for 0,-
Få min e-bog med fakta, tips og råd til sexlivet for 0,-
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram