fbpx

Hej Maj

Tak for din brevkasse, jeg følger med og synes at du giver nogle gode råd. Jeg kunne godt bruge et af dine råd selv. Jeg kan godt lide at give min kæreste blowjobs men han skal være HELT ren og så snart der kommer den mindste sæd, altså bare dråber, så står jeg helt af pga. smagen, som er virkelig dårlig, lugter lidt af rådden æg. Er der noget jeg/vi kan gøre?

L

Hej L

Ja, du kan forklare din kæreste problemet og fortælle ham at du elsker at give ham blowjobs, det er jo ret vigtigt at han ved det. Derudover kan I prøve at eksperimentere med det din kæreste spiser, kaffe, cigaretter, oksekød, junkfood bl.a. giver sæd en ufattelig dårlig smag og lugt. Giv ham en masse frisk frugt og grønt, og lade det blive en del af jeres faste kost altid at have grøntsagsstænger stående fremme til en snack, frisk skåret frugt om aftenen, så vil du hurtigt opleve en forskel i smagen/lugten. Derudover kan du jo spise en sommer sodavandsis, når du giver ham et BJ, indtil kosten er justeret, så kan du nemlig selv bestemme, hvilken af dine ynglings is han skal smage af 😉

Tjek i øvrigt lige mit ”Sådan får du flere blowjobs, OG får din kvinde til at elske dem”-downloadkursus ud. Jeg har interviewet over 100 kvinder og lavet en kompletguide til mænd. I kan også downloade en gratis version af kurset.

Du finder kurset her. https://websexolog.dk/kurser/flereblowjobs/

blowjobs, blowjob, sæd, sexolog, parterapeutKærligst

Maj Wismann, sexolog og parterapeut

Gratis E-bog med fakta, tips og råd til sexlivet
majpopup

Få min Gratis E-bog "Når seksualiteten driller"

❤ Kan cølibat booste sexlysten?

❤ Hvad er seksuelt mindreværd, og hvad gør man ved det?

❤ Hvordan får man gnisten igen?

❤ Tilmeld dig mit nyhedbrev og få e-bogen gratis

.

You have Successfully Subscribed!