fbpx

Hej Maj

Jeg er en pige på 15 år, som har en kæreste på 19 år. Vi har været sammen i 3 mdr. og jeg er stadig jomfru, jeg føler mig ikke klar til sex endnu, men min kæreste siger at nu vil han ikke vente længere og at han er klar og hvis jeg ikke vil give ham sex, så må jeg også finde mig i, at han går i seng med andre end mig. Jeg er bare så ked af det, og jeg vil ikke miste ham. Skal jeg gå i seng med ham for at beholde ham?

Hilsen Sofia

Kære Sofia

Du skriver til mig, at din kæreste ikke vil vente på, at du er klar, og at du så må acceptere, at han boller med andre. Han lyder i mine øre ikke til at være en særlig god fyr for dig, som er værd at holde på i længere tid, med sådan et ultimatum.

Jeg ved godt, at mange kæresteforhold, når man har din alder, føles som om de aldrig må gå i stykker, altid skal holde ved og vi skal være sammen resten af livet. Og du vil muligvis ikke tro mig, når jeg fortæller dig, at der kommer flere ”eneste ener” i dit liv, og at den ene vil blive bedre end den anden og til sidst ender du op med den mand du vil ønske skal føde dine børn, og du vil tænke tilbage på dine første kærester med et smil om læben.

Du må ikke gå på kompromis med, om du er klar til at gå i seng med ham eller ej, fordi han ikke vil vente. Det er bedre at vente, når du ikke er klar, og så miste ham, hvis du ikke kan leve med at han boller med andre piger, men det lyder ikke sådan, end det er at gå i seng med ham og beholde ham som kæreste, for du vil blive så ked af, at du har gået i seng med ham, når du ikke havde lyst til det.

Og hvis du vælger at gå i seng med ham mod din egen vilje flere gange, vil du højst sandsynligt ende op med, at du slet ikke kan lide ham, fordi han gør noget med dig, som du slet ikke har lyst til. Hvis han ikke vil vente på dig, vil jeg stille spørgsmålstegn ved, hvor meget han egentligt elsker dig, som du gerne vil elskes. Uanset, om du vælger at blive ved ham eller forlade ham, må du for pokker ikke gøre noget, du ikke har lyst til.

jomfru, sex, sexolog, parterapeutKærligst

Maj Wismann, sexolog og parterapeut

Gratis E-bog med fakta, tips og råd til sexlivet
majpopup

Få min Gratis E-bog "Når seksualiteten driller"

❤ Kan cølibat booste sexlysten?

❤ Hvad er seksuelt mindreværd, og hvad gør man ved det?

❤ Hvordan får man gnisten igen?

❤ Tilmeld dig mit nyhedbrev og få e-bogen gratis

.

You have Successfully Subscribed!