fbpx

Hej Maj

Jeg har ikke været i seng med en mand i over et år, og jeg går og bliver helt nervøs for, at jeg har glemt, hvordan man gør. Kan kroppen glemme det igen, når først man har prøvet? Jeg tænker på om jeg også lukker mig igen og tror du fyren kan mærke, når det er lang tiden siden?

Hilsen J

Hej J

NEJ! Kroppen glemmer det ikke og når du først kommer i nærkontakt med en lækker maskulin mand, så skal du se og mærke din krops reaktioner for fuld styrke.

Jeg tror du går med en dyb længsel, som de fleste kvinder, der af den ene eller anden grund har måtte undvære en mandekrop, lad ham se den længsel i dine øjne, se at du trænger til at han tager dig.  Tænk på, hvordan det er at have sex med ham, mens du er på date og ser ham i øjnene, så skal du få resultater.

En rigtig god øvelse, fra Gudinden over dem alle indenfor FemaleArt er Mama Gena fra NY, er at tænke på din ”mis” mens du sidder der og ser ham i øjnene over middagen, mærk den og hav fokus på hvad der sker i den.

Fyren kan heller ikke fysisk mærke at det er lang tid siden på dig, men måske kan han mærke at du er lidt usikker, fordi du tror at han kan mærke det. Du må op på hesten igen. Og god fornøjelse.

 

Sexolog og parterapeut Maj WismannKærligst

Maj Wismann, sexolog og parterapeut

Gratis E-bog med fakta, tips og råd til sexlivet
majpopup

Få min Gratis E-bog "Når seksualiteten driller"

❤ Kan cølibat booste sexlysten?

❤ Hvad er seksuelt mindreværd, og hvad gør man ved det?

❤ Hvordan får man gnisten igen?

❤ Tilmeld dig mit nyhedbrev og få e-bogen gratis

.

You have Successfully Subscribed!