fbpx

Hej Maj

Jeg vil gerne prøve at ride min kæreste, men tør ikke at sige det til ham. Vi er kun 20 år begge to, og har lige mødt hinanden og jeg er MEGET genert. Hvordan kan jeg overvinde mig selv?

Hilsen Fisken

Hej Fisk

Du kan starte med at fortælle ham det som en fantasi, det gør det nogle gange lettere, at fortælle det man gerne vil prøve som en fantasi end bare at sige det lige ud. Du kan også sms det til ham, så slipper du for at se ham direkte i øjnene, når du skal sige det.

En sjov teknik som jeg også nogle gange anbefaler er, at du siger det når I er gået i seng og ligger og hygge putter og lyset er slukket og du har lukkede øjne, og så starter du med at spørge ham, hvad han kunne tænke sig at prøve at gøre med dig og så kan du fortælle hvad du kunne tænke dig.

Nogle gange er tingene bare lettere at sige når man har øjnene lukket og lyset er slukket. Og husk på, at det jo er helt naturligt at du har lyst til at gøre det, og at det er helt normalt, at du er aktiv seksuelt kan jeg forestille mig, er noget din kæreste sætter stor pris på.

 

fantasi, seksuelt, ride, sexolog parterapeutHeld og lykke

Maj Wismann, sexolog og parterapeut

Gratis E-bog med fakta, tips og råd til sexlivet
majpopup

Få min Gratis E-bog "Når seksualiteten driller"

❤ Kan cølibat booste sexlysten?

❤ Hvad er seksuelt mindreværd, og hvad gør man ved det?

❤ Hvordan får man gnisten igen?

❤ Tilmeld dig mit nyhedbrev og få e-bogen gratis

.

You have Successfully Subscribed!