Vælg en side

Hej Maj

Jeg føler mig sådan altid totalt kikset, når jeg skal smide tøjet før sex med en ny kæreste eller efter en bytur. Hvordan får jeg klunset af på en fræk måde, uden at føle mig klodset og akavet? I det hele taget, er det hammersvært at finde sexede måder at tag tøjet af på!

På film ser det altså NOGET nemmere ud end i virkeligheden. Men hvad skal jeg gøre? Jeg bliver tit rød i hovedet og enormt genert.

Tak for en god brevkasse, jeg følger altid med 🙂

Hilsen den usikre pige

Tag tøjet af sexetHej

Ih ja, det er det evindelige problem hihi, tro mig, du er næppe den første pige, der har stået i den situation. Du skal da bare tage det stille og roligt, øv dig f.eks. foran spejlet først derhjemme, og sørg for at det skarpe lys er slukket.

Det er jo en tilvænningssag, jo mere du har prøvet det, jo nemmere er det, OG, så tænker jeg også, at man er mere sårbar, jo yngre man er og jo kortere tid, man har kendt manden.

Og ja, der ser altid frygtelig sexet ud på film! Jeg har også altid tænkt på, hvordan hulan de gør det – jeg mener, det må godt nok være en træningssag at smide klunset på en sexet, forførende og ikke mindst elegant måde. Som jeg husker det, så var jeg også selv ret nervøs i starten, da jeg lige havde lært min kæreste at kende, og jeg tænker, at det er meget normalt.

Tag tøjet af - Maj Wismann giver rådSørg evt. for at du går først i seng, så han ikke ligger og kigger på dig, mens du på bedste mr. Been vis forsøger at tage cowboybukser sexet af, hvilket for en stripper er en hård opgave!

Held og lykke ❤

De kærligste tanker

Maj Wismann – Sexolog og parterapeut med praksis siden 2006

 

 

Vil du vide mere?

Så tjek mine Gratis parterapi kurser til at downloade med det samme – Klik her

 

Gratis E-bog med fakta, tips og råd til sexlivet

Parplan 2018 venteliste

 
Skriv dig på ventelisten og få besked på mail så snart ParPlan2018 kan købes 1. Dec.

.
Navn:
E-mail:

 
HTMLform

You have Successfully Subscribed!