fbpx
Store kondomer til store mænd!

Store kondomer til store mænd!

Hej Maj

Jeg kan ikke finde kondomer i min størrelse i min bys forretninger, ved du hvor man kan få til ”store” drenge?

Hilsen

B

Hej B

Kondomer i forskellige størrelser kan du bestille over internettet, prøv at søg lidt rundt og se, hvad du kan finde, måske er der en hjemmeside, du er mere tryg ved at bestille over end en anden. Jeg kan se, at SINFUL, som er et af de firmaer jeg ofte henviser til, faktisk har store kondomer fra Durex til forholdsvis billige penge, hvis man køber mere end 10 stk.

Du skal vide, at du ikke er den første fyr, som jeg har hjulpet med at henvise til store kondomer, der er faktisk en del, som ikke passer de ”standardiserede” størrelser, enten i den ene eller den anden retning, hvilket faktisk kan være RET belastende!

Både med kondomer, der er for små, avav, og i det hele taget, hvis man som fyr virkelig er veludrustet, det kan være decideret ubehageligt for pigen, og derfor er det ekstra vigtigt at huske på, at hun skal være “godt varm” og våd, inden i knalder løs, for så er hun også mere klar til din store størrelse. Jeg kan anbefale dig en god glidecreme også, når du nu ER en stor størrelse.

Held og lykke

Maj Wismann, sexolog og parterapeut.

Få mit gratis online-kursus

Få mine 5 overraskende hemmeligheder til et endnu bedre sexliv

Synes du godt om artiklen?

Så udtryk og del din begejstring ved at klikke på “Like” i boxen herunder, og giv andre mulighed for at læse den også, og hjælp på den måde med at sprede gode budskaber, inspirere og motivere.

Gratis E-bog med fakta, tips og råd til sexlivet
majpopup

Få min Gratis E-bog "Når seksualiteten driller"

❤ Kan cølibat booste sexlysten?

❤ Hvad er seksuelt mindreværd, og hvad gør man ved det?

❤ Hvordan får man gnisten igen?

❤ Tilmeld dig mit nyhedbrev og få e-bogen gratis

.

You have Successfully Subscribed!