fbpx

I dette lille interview fortæller jeg om mig selv, og mine uddannelser, samt hvordan jeg arbejder, og hvad det egentligt er der foregår, når jeg har par i terapi – det er et par år gammelt, så der mangler lidt info, bl.a. at jeg er blevet mor igen og har taget adskillige uddannelser og kurser siden. Rent karrieremæssigt har jeg stadig mange jern i ilden, nok flere end dengang, og jeg nyder mine dage og mit job i fulde drag. Lyt hvis du er nys 🙂
De kærligste hilsner
Maj Wismann

Gratis E-bog med fakta, tips og råd til sexlivet
majpopup

Få min Gratis E-bog "Når seksualiteten driller"

❤ Kan cølibat booste sexlysten?

❤ Hvad er seksuelt mindreværd, og hvad gør man ved det?

❤ Hvordan får man gnisten igen?

❤ Tilmeld dig mit nyhedbrev og få e-bogen gratis

.

You have Successfully Subscribed!