fbpx

Hej Maj

Min kæreste og jeg har lige købt hus og vi er begge lige blevet færdiguddannet inden for det sidste år og vores drømme er ved at gå i opfyldelse. Vi kan snakke om alt mellem himmel og jord og vi kan også hygge os hver for sig og også alene med vores venner.

Vores sex og også godt, men jeg har et problem, jeg kan kun komme, når min kæreste slikker mig, og det vil han ikke! Jeg har ikke fået orgasme i over et år nu og jeg er virkelig ved at være desperat, hvad kan jeg gøre?

Hilsen Rikke

Hej Rikke

Skønt at høre at I bare har det super godt med hinanden, det er så dejligt at have mødt sin livspartner, og bare suse derudaf med fælles projekter. Gad vide om I ikke mangler et fælles projekt mere? Et projekt! Jeg skal lære at få orgasme, når jeg er sammen med min kæreste mens jeg onanere”, eller ”jeg skal lære i det hele taget at få orgasme på en anden måde end at blive slikket.”

De fleste piger, har én bestemt måde de kan få orgasme på, nogle ved at blive slikket, andre ved hjælp af bruseren, nogle kan kun få orgasme, hvis de spænder op i hele underlivet på en gang lige inden de kommer osv. Men det er jo også sådan med os mennesker, at vi gør det, der virker gang på gang på gang, vores hjerne er faktisk lidt doven i det, og springer over hvor gærdet er lavest, men så er det jo lige pludselig at problemerne opstår, for hvad gør man så, når man løber ind i den dejligste fyr, og han så ikke lige har en pik, der krummer lidt til højre, som er den eneste måde man kan komme på, eller at han ikke bryder sig om at slikke en, når det nu kun er sådan man kan komme!

Skal man så skrotte ham og finde en fyr der kan lige det man har brug for? NEJ! Gode fyre/kvinder hænger ikke på træerne, og søde Rikke, du skal lære at tage ansvar for din egen orgasme. Jeg kan godt forstå at din kæreste ikke vil slikke dig, hvis det kun er ham, der kan give dig orgasme, måske er der lidt protest inden over hans nej – har du spurgt ham?

Måske er det fordi han ikke bryder sig om hår i munden? Måske kan han ikke lide smagen? Hvis du kender årsagerne til hans nej, er det meget lettere at forholde sig til det. Hvis du vender problematikken om, ville det jo svare til, at du som ene person havde ansvaret for, at han fik sin udløsning/orgasme, ville du bryde dig om den position?

Det ville de fleste kvinder ikke. Men du skal i gang med at onanere, helt selv, og når du har lært det, skal du vise din kæreste, hvad du kan og han skal prøve at gøre det efter. Vis ham din teknik og han kan vise sig sin, sådan kan I begge få meget mere ud af sex.

Orgasme, slik, sex, ansvarHeld og lykke med det hele.

Kærligst

Maj Wismann, sexolog og parterapeut

Gratis E-bog med fakta, tips og råd til sexlivet
majpopup

Få min Gratis E-bog "Når seksualiteten driller"

❤ Kan cølibat booste sexlysten?

❤ Hvad er seksuelt mindreværd, og hvad gør man ved det?

❤ Hvordan får man gnisten igen?

❤ Tilmeld dig mit nyhedbrev og få e-bogen gratis

.

You have Successfully Subscribed!