fbpx

Hej Maj

Min kone har mistet lysten til sex. HELT. Hun vil ingenting i sengen. Hun elsker mig og siger at hun vil leve resten af sit liv med mig, men hun har ingen lyst mere. Vi har kendt hinanden i 3 år og er lige flyttet til den anden ende af landet, hvor vi begge har fået nyt arbejde. Hvad kan jeg gøre for at give hende lyst igen, jeg kan jo ikke undvære sex resten af mit liv, og tankerne omkring det holder mig vågne om natten, jeg spekulerer og spekulerer, og jeg ved ikke hvad jeg skal gøre, kan du ikke hjælpe mig.

P

Hej P.

Du skriver til mig, at din kone har mistet lysten til sex, men at hun siger, at hun elsker dig og vil leve resten af sit liv sammen med dig.

Du fortæller at I lige er flyttet til den anden ende af landet, kan det have en indflydelse? At blive revet op med rødder, mere eller mindre miste sit netværk, skabe nye forbindelser, nyt job etc. er noget der kræver vildt meget energi. Har du snakket med hende og lyttet til hvad hun siger, og jeg mener virkelig lyttet? Jeg vil anbefale sig/jer to ting:

  1. Snak med hende og LYT til hende. Virkelig. Koncentrer dig om, hvad hun siger og giv derefter et lille resume med dine egne ord af hendes pointer, så du er sikker på at du har forstået hende korrekt. Hvis du lytter til hende og er ikke dømmende, men nysgerrig efter at se hvad der ligger til grund for hendes manglende lyst, og hvis du står til rådighed med meget lyttende øre, kan det være at problemet løser helt sig selv, når hun oplever sin dejlige kærestes opmærksomhed igennem en eller flere gode samtaler, det ville ikke være første gang, jeg ville høre det.
  2. Begynd at dyrk jeres sensualitet igen, og nej ikke seksualitet, men sensualitet! Hvad får nærheden og intimiteten til at blomstre i jeres forhold, som giver jer begge tryghed? Er det lange gode samtaler, hvor man anerkender den anden, også selvom man ikke er enig? Er det lange gå ture, fisketure, filmaften, god mad og en flaske rødvin, hygge søndage i sengen, snak om fremtidsplaner etc.? Når man har fokus på sensualiteten og dyrker denne, så sker der noget med ens hjerte, man får som kvinde lyst til at komme endnu tættere på sin mand, og derfor er det en god ide at dyrke sensualiteten, hvis sexlivet skrater. Og husk, at du kan jo sagtens tage initiativ til en masse af disse situationer, det vil signalere til din kone, at du elsker at bruge tid med hende, uanset om jeres sexliv fungere eller ej, og det er faktisk en ret vigtig faktor.

 

kone, sexlyst, lyst, sexolog, parterapeutJeg ønsker jer al held og lykke

Maj Wismann, sexolog og parterapeut

Gratis E-bog med fakta, tips og råd til sexlivet
majpopup

Få min Gratis E-bog "Når seksualiteten driller"

❤ Kan cølibat booste sexlysten?

❤ Hvad er seksuelt mindreværd, og hvad gør man ved det?

❤ Hvordan får man gnisten igen?

❤ Tilmeld dig mit nyhedbrev og få e-bogen gratis

.

You have Successfully Subscribed!