fbpx
Maj wismann signatur og logo
Klinisk sexolog og forskningsbaseret parterapeut
MENU

Min kone har mistet lysten til sex og vil ingenting - kan du hjælpe?

Hej Maj

Min kone har mistet lysten til sex. HELT. Hun vil ingenting i sengen. Hun elsker mig og siger at hun vil leve resten af sit liv med mig, men hun har ingen lyst mere. Vi har kendt hinanden i 3 år og er lige flyttet til den anden ende af landet, hvor vi begge har fået nyt arbejde. Hvad kan jeg gøre for at give hende lyst igen, jeg kan jo ikke undvære sex resten af mit liv, og tankerne omkring det holder mig vågne om natten, jeg spekulerer og spekulerer, og jeg ved ikke hvad jeg skal gøre, kan du ikke hjælpe mig.

P

Brevkasse:

Min kone har mistet lysten til sex og vil ingenting - kan du hjælpe?

Hej P.

Du skriver til mig, at din kone har mistet lysten til sex, men at hun siger, at hun elsker dig og vil leve resten af sit liv sammen med dig.

Du fortæller at I lige er flyttet til den anden ende af landet, kan det have en indflydelse? At blive revet op med rødder, mere eller mindre miste sit netværk, skabe nye forbindelser, nyt job etc. er noget der kræver vildt meget energi. Har du snakket med hende og lyttet til hvad hun siger, og jeg mener virkelig lyttet? Jeg vil anbefale sig/jer to ting:

  1. Snak med hende og LYT til hende. Virkelig. Koncentrer dig om, hvad hun siger og giv derefter et lille resume med dine egne ord af hendes pointer, så du er sikker på at du har forstået hende korrekt. Hvis du lytter til hende og er ikke dømmende, men nysgerrig efter at se hvad der ligger til grund for hendes manglende lyst, og hvis du står til rådighed med meget lyttende øre, kan det være at problemet løser helt sig selv, når hun oplever sin dejlige kærestes opmærksomhed igennem en eller flere gode samtaler, det ville ikke være første gang, jeg ville høre det.
  2. Begynd at dyrk jeres sensualitet igen, og nej ikke seksualitet, men sensualitet! Hvad får nærheden og intimiteten til at blomstre i jeres forhold, som giver jer begge tryghed? Er det lange gode samtaler, hvor man anerkender den anden, også selvom man ikke er enig? Er det lange gå ture, fisketure, filmaften, god mad og en flaske rødvin, hygge søndage i sengen, snak om fremtidsplaner etc.? Når man har fokus på sensualiteten og dyrker denne, så sker der noget med ens hjerte, man får som kvinde lyst til at komme endnu tættere på sin mand, og derfor er det en god ide at dyrke sensualiteten, hvis sexlivet skrater. Og husk, at du kan jo sagtens tage initiativ til en masse af disse situationer, det vil signalere til din kone, at du elsker at bruge tid med hende, uanset om jeres sexliv fungere eller ej, og det er faktisk en ret vigtig faktor.

Min kone har mistet lysten til sex og vil ingenting - kan du hjælpe Sexolog og parterapeut Maj WismannJeg ønsker jer al held og lykke

Maj Wismann - Klinisk sexolog og parterapeut med egen praksis siden 2006 - Læs mere om Maj her 

Gør som over 25.000 andre
Tilmeld dig Danmarks måske mest populære nyhedsbrev om parforhold, kærlighed og seksualitet. Nul spam. Kun e-mails og tilbud på kurser, der gør dig dygtig(ere)  til at få det parforhold og sexliv du ønsker dig. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.
.
maj_wismann
Brevkassen om parforhold
I brevkassen her kan du finde mere end 400 spørgsmål og svar om parforhold, kærlighed, sex og seksualitet.
Skriv til brevkassen
Ressourcer
Online forløb
Artikler
Brevkasse
Maj Wismann
Stevnshøjvej 8
5800 Nyborg
Denmark
+45 22 37 62 93
Kontakt@majwismann.dk
CVR: 32844324
majpopup

Få min populære e-bog
"Når seksualiteten driller"

❤ Kan cølibat booste sexlysten?
❤ Hvad er seksuelt mindreværd, og hvad gør du ved det?
❤ Hvordan får du gnisten igen?
❤ Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få e-bogen for 0,-

.
Få min e-bog med fakta, tips og råd til sexlivet for 0,-
Få min e-bog med fakta, tips og råd til sexlivet for 0,-
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram