fbpx
Maj wismann signatur og logo
Klinisk sexolog og forskningsbaseret parterapeut
MENU

Masse spørgsmål omkring min sæd og rejsning

Hej Maj

Jeg skrev til dig og du svarede med en masse spørgsmål omkring min sæd og rejsningen på min pik. Tak, nu er jeg straks mere tryg, da jeg fik dit svar. Nu vil jeg bare gerne vide, om der er en metode, hvor jeg kan få den til at blive hårdere, og til hvordan den kan forblive stiv?

Hilsen Mig, igen

Brevkasse:

Masse spørgsmål omkring min sæd og rejsning

Hej mig
Nu ved jeg jo ikke hvor hård den er eller hvor hård den ønsker at blive, men du skal huske på, at der jo ikke er noget galt med den, og at det er ganske normalt at en pik er lidt slatten engang imellem.Man kan ikke lige altid få kroppen til at makke ret, og heldigvis for det 🙂 For det er jo ikke meningen.

Du kan gøre to ting:

1) Købe en penisring som forhindre blodet i at løbe tilbage til kroppen og derved holder pikken stiv og mere hård.

2) Men jeg vil da anbefale dig at komme i gang med at lave knibeøvelser, for uanset hvad, så  er de rigtig gode til at få kontakt til pikken, få rejsningen til at vare længere, få pikken til at være mere hård mm.

Og det er en vane som du skal få indarbejdet i dine almindelige daglige rutiner, f.eks. når du lige har været i bad, så sætter du dig på håndklædet på toiletbrættet nøgen med let spredte ben. Du skal nu knibe sammen som om, du skal holde på en prut eller hvis du skulle på toilettet og ikke kunne finde et.

Det er vigtigt, at du ikke spænder op i hele kroppen, men øver dig i, at det "kun" er bækkenbundsmuskulaturen du spænder. Når du spænder op, skal du tælle til 5 og så holde en lille pause. Dette gør du 20 gange i træk. Efter 14 dage, går du op på 8 sekunder pr. knib og efter 4 uger. Dvs. en mdr. så er det 10 sekunder pr knib a 20 gange. Og det skal du fortsætte med, gerne resten af dit liv.

Knibeøvelser og en god trænet bækkenbund hjælper også mod en masse andre problematikker når man f.eks. bliver ældre, men der er jo mange år til for dig endnu, og derfor har du jo mange år til at få denne gode vane indarbejdet.

Spørgsmål om sæd og rejsning - Maj Wismann giver svarDe bedste hilsner

Maj Wismann - Klinisk sexolog og parterapeut med egen praksis siden 2006 - Læs mere om Maj her <---

Gør som over 25.000 andre
Tilmeld dig Danmarks måske mest populære nyhedsbrev om parforhold, kærlighed og seksualitet. Nul spam. Kun e-mails og tilbud på kurser, der gør dig dygtig(ere)  til at få det parforhold og sexliv du ønsker dig. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.
.
maj_wismann
Brevkassen om parforhold
I brevkassen her kan du finde mere end 400 spørgsmål og svar om parforhold, kærlighed, sex og seksualitet.
Skriv til brevkassen
Ressourcer
Online forløb
Artikler
Brevkasse
Maj Wismann
Stevnshøjvej 8
5800 Nyborg
Denmark
+45 22 37 62 93
Kontakt@majwismann.dk
CVR: 32844324
majpopup

Få min populære e-bog
"Når seksualiteten driller"

❤ Kan cølibat booste sexlysten?
❤ Hvad er seksuelt mindreværd, og hvad gør du ved det?
❤ Hvordan får du gnisten igen?
❤ Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få e-bogen for 0,-

.
Få min e-bog med fakta, tips og råd til sexlivet for 0,-
Få min e-bog med fakta, tips og råd til sexlivet for 0,-
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram