fbpx

Hej Maj

Jeg skriver fordi jeg er rigtig fortvivlet og bange. Min kæreste og jeg har været sammen i 5 år, men vi laver stort set aldrig kæreste ting længere, jeg vil gerne have et barn, det vil han ikke, jeg vil gerne flytte fra vores lille lejlighed og til hus på landet, det vil han ikke, jeg vil gerne forloves og senere giftes, det vil han ikke. Han vil faktisk ikke noget af det jeg vil, han vil bare spille computer fra han komme hjem fra arbejde til han går i seng og leve af pizza og cola. Hvis jeg tager initiativ til lækker mad eller romantik, spiser han hurtigt og har travlt med at komme af sted igen. Hvad kan jeg gøre?

Hilsen K

Hej K

Sikke en mail og tusind tak for den, sikke en situation du står i.

Jeg tror, at du står overfor en af de store livsbeslutninger, vi nu engang må tage her i livet. Først og fremmest, må du beslutte om du vil være ulykkelig sammen med din kæreste, som du er nu, eller om der skal ske noget? Altså om du elsker ham nok til at slå i bordet og sige at enten tager vi i parterapi eller også er det slut.

Hvis han ikke vil med i parterapi, skal du flytte fra ham for så elsker han dig ikke nok og vil ikke forholdet nok til, at han er værd at satse på, uanset, hvor højt du elsker ham. Under alle omstændigheder, er det usundt for dig at være i et forhold hvor du er ulykkelig og ikke får noget medspil på nogen måde.

kæreste, parterapi, lækker, sexolog, parterapeutKram

Maj Wismann, sexolog og parterapeut

Gratis E-bog med fakta, tips og råd til sexlivet
majpopup

Få min Gratis E-bog "Når seksualiteten driller"

❤ Kan cølibat booste sexlysten?

❤ Hvad er seksuelt mindreværd, og hvad gør man ved det?

❤ Hvordan får man gnisten igen?

❤ Tilmeld dig mit nyhedbrev og få e-bogen gratis

.

You have Successfully Subscribed!