fbpx

Mandegruppe tema i “Psykologi”

I den fantastiske anledning af, at magasinet “Psykologi” i denne mdr. har et stort tema om “Mandegrupper” og i den forbindelse, har været på besøg i Mads Bruun´s mandegruppe her på Fyn, sætter jeg tre stykker “Psykologi” på højkant.

Du kan bl.a. få et indblik i, hvad der egentligt foregår i sådan en tingest! Altså en mandegruppe, for min dejlige kæreste Mads Bruun og “hans” mænd har åbnet op for, hvad det er, de snakker om. (Er det bare brok over deres kærester, eller hvad?).

Troels fortæller f.eks:

“Det er anderledes end noget, jeg har prøvet før og meget specielt. Alle er meget åbne og siger deres ærlige mening. Og alle er forskellige og har forskellige ting og erfaringer at byde ind med. Det betyder rigtig meget… Jeg er blevet mere den mand, jeg gerne ville være”.

Sådan vinder du det nye nummer af “Psykologi”

Kom med DIT bud på, uanset om du er mand eller kvinde, hvorfor det er dejligt med maskuline mænd, eller hvordan du definerer maskulinitet – jeg trækker lod onsdag, blandt alle dem, der kommer med en kommentar og et bud♥♥♥

Og du er velkommen til at komme med flere forslag, bud og kommentarer – alle forslag bliver læst igennem. Kun de seriøst kommer med i puljen om at vinde det nye “Psykologi”.

Gratis E-bog med fakta, tips og råd til sexlivet
majpopup

Få min Gratis E-bog "Når seksualiteten driller"

❤ Kan cølibat booste sexlysten?

❤ Hvad er seksuelt mindreværd, og hvad gør man ved det?

❤ Hvordan får man gnisten igen?

❤ Tilmeld dig mit nyhedbrev og få e-bogen gratis

.

You have Successfully Subscribed!