fbpx
Maj wismann signatur og logo
Klinisk sexolog og forskningsbaseret parterapeut
MENU

14 årig med uregelmæssig menstruation

Hej Maj

Jeg har fået menstruation for 1 år siden da jeg var 14 og den er ikke regelmæssig, så jeg ved aldrig, hvornår den kommer. Det er rigtig irriterende, for jeg kan pludselig begynde at bløde i skolen eller til en fest og det er rigtig pinligt.

Min veninde siger at det kun er i starten at den er uregelmæssig, men nu har det været sådan i snart et år. Måske er der noget galt med min krop, og jeg tænker meget på om det kan betyde at jeg ikke kan få børn? Kan du hjælpe mig

S

Brevkasse:

14 årig med uregelmæssig menstruation

Hej S

Først og fremmest vil jeg sige tillykke til dig med at din krop fungerer helt normalt og velkommen i kvindernes rækker  Du er helt normal, så bare rolig. Nogle piger, dog ganske få, har hurtigt regelmæssig menstruation, men langt de fleste piger oplever at den er uregelmæssig i det første lange stykke tid, og ja, også i de første par år.

Der er intet i vejen med din krop, og selvom jeg godt kan se det lidt trælse i, at du kan begynde at bløde uden at du ved det, er der nok ikke frygtelig meget at gøre ved det lige nu. Jeg vil foreslå dig, at du altid har et trusseindlæg eller en tampon med i tasken, så du er klar, hvis den skulle komme.

Med hensyn til spørgsmålet omkring du kan få børn, kan jeg berolige dig. En uregelmæssig menstruation har ingen betydning for din evne til at få børn, da det jo er afhængig af din ægløsning som ligger ca. 14 dage før din første menstruationsdag.

Det kan dog være svært at finde ud af, hvornår din ægløsning falder, men lad os nu se om ikke din menstruation bliver mere regelmæssig i løbet af det næste års tid.

Uregelmæssig menstruation- Maj Wismann giver svarDe bedste hilsner

Maj Wismann - Klinisk sexolog og parterapeut med egen praksis siden 2006 - Læs mere om Maj her <---

Gør som over 25.000 andre
Tilmeld dig Danmarks måske mest populære nyhedsbrev om parforhold, kærlighed og seksualitet. Nul spam. Kun e-mails og tilbud på kurser, der gør dig dygtig(ere)  til at få det parforhold og sexliv du ønsker dig. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.
.
maj_wismann
Brevkassen om parforhold
I brevkassen her kan du finde mere end 400 spørgsmål og svar om parforhold, kærlighed, sex og seksualitet.
Skriv til brevkassen
Ressourcer
Online forløb
Artikler
Brevkasse
Maj Wismann
Stevnshøjvej 8
5800 Nyborg
Denmark
+45 22 37 62 93
Kontakt@majwismann.dk
CVR: 32844324
majpopup

Få min populære e-bog
"Når seksualiteten driller"

❤ Kan cølibat booste sexlysten?
❤ Hvad er seksuelt mindreværd, og hvad gør du ved det?
❤ Hvordan får du gnisten igen?
❤ Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få e-bogen for 0,-

.
Få min e-bog med fakta, tips og råd til sexlivet for 0,-
Få min e-bog med fakta, tips og råd til sexlivet for 0,-
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram