fbpx
Maj wismann signatur og logo
Klinisk sexolog og forskningsbaseret parterapeut
MENU

Sådan fik Louise sin sexlyst tilbage

"Jeg turde ikke give min mand et kram for tænk nu, hvis han ville mere........"

Du skal møde Louise.

Louise, der i dag har masser af sexlyst, og som slet ikke tænker over sin lyst længere.

Men sådan var det bestemt ikke for 1 1/2 år siden!

Der fyldte hendes manglende sexlyst ALT i hendes hverdag.

Louise fortæller:

"Jeg oplevede, at jeg i en periode på nok over 5 år, fik en mere og mere dalende lyst til min mand. Jeg havde ikke lyst til at kramme og nusse, fordi jeg var så bange for at sætte noget i gang, som jeg ikke havde lyst til at fuldføre.

Eks., hvis jeg kyssede og krammede ham, så ville han få lyst til mere, og jeg så var nødt til at sige nej.

Og med tiden blev det værre og værre.

Når han kom hjem, eller jeg kom hjem, skulle jeg altid et eller andet, så det ikke blev et "hej med kys", men et hej, og jeg skal lige stille det her på plads eller et "hej jeg har lige gang i......"

Dvs. alle former for fysisk kontakt blev mindre og mindre.

Jeg havde som sådan ikke mistet lysten til sex. Havde lidt solosex. Men jeg synes jo, at noget var helt galt, og jeg var ked af det og flov.

Følte mig slet ikke tilstrækkelig, som en god kone eller elskerinde.

Flovhed var det der fyldte mest, og når der i venners lag blev lavet sjov omkring sex og kvinder, der lukker for det varme vand, blev jeg så ked af det og stille. Og det er jeg normalt ikke.

Jeg anede simpelthen ikke, hvad jeg skulle gøre, og jeg ville så gerne gøre noget. Jeg elskede jo min mand og ønskede at det fungerede, for vores forhold var faktisk rigtig godt og vi havde også gode rutiner og godt samarbejde omkring vores barn og senere børn. Vi var en travl familie, men ikke så travl, at vi ikke havde mange timer sammen i hverdagen.

Her var en skøn mand, som gerne ville mig, og som gjorde mange ting for at vi skulle få et godt liv, men jeg tændte bare helt af, hver gang jeg tænkte på, at han skulle røre ved mig, så jeg følte mig SÅ utaknemmelig og HELT forkert.

"Hvad fanden er der galt med dig, siden du ikke kan give dig til ham", skældte jeg mig selv ud igen og igen!

Jeg bebrejdede jo mig selv helt vildt, hele tiden!

Jeg syntes, jeg burde have lyst, burde give os det, som er så vigtig en del af et parforhold, men jeg kunne ikke. Jeg kunne ikke give mig hen. Jeg tænkte mange tanker omkring, at jeg bare ikke kunne finde ud af sex mere.

Tænkte sågar, at så kunne det jo også bare være lige meget. Sex var måske også bare noget opreklameret pjat.

Vi havde det jo fint uden.

Og det vidste jeg jo godt ikke var rigtigt, men det var hårdt hele tiden at føle sig forkert 🙁

Jeg kunne ligge i timer om aftenen, inden jeg skulle sove og tænke på det. Prøve at tage mig sammen til at gøre noget ved det. Tage en tur på lagnerne bare for at give ham det.

Jeg prøvede at have solosex for at holde gang i kroppen, men det følte jeg mig skyldig over. Hvordan kunne jeg det, når jeg ikke kunne med ham?

Jeg prøvede at læse om det, og der var ikke meget at hente nogen steder.

I nogen bøger stod der, at jeg bare skulle gøre det uden at have lyst, og det prøvede jeg, men det var noget lort. Har mere end en gang gjort det, og begyndte at græde midt i det hele, til min mands store forundring. Og min egen. Jeg var bare så ked af det. Følte mig så forkert og det var så flovt at tale om.

Vi prøvede egentligt ikke at få styr på sexlysten sammen.

Vi havde svært ved at tale om det.

Vi prøvede mest bare at gøre det alligevel, og det virkede slet ikke.

Vi tog på kroferier, men det var noget virkelig møg. Presset om, at det var sex, vi tog afsted for at have var så stort i mit hoved, at jeg faktisk ikke havde lyst til at tage af sted.

Og nogen gange løj jeg om at have menstruation, bare for at slippe

Åhh....... altså det er trist at tænke på nu her så længe efter!

Der var INTET af det vi prøvede eller jeg prøvede som virkede 🙁 Det blev faktisk værre og værre. Og det er begrænset, hvor mange gange man sætter sig selv op på den varme kogeplade, og bliver ved med at gøre noget, som ender ubehageligt på den ene eller anden måde!

MIn mand vidste jo heller ikke, hvad han skulle gøre! Vi talte ikke om det sammen, og jeg talte ikke med nogen om det. Jeg var jo bare så flov. Det lod jo til, at ALLE andre havde et godt sexliv, så jeg ville dælme ikke dele noget, der var så intimt med nogen.

Vi talte ikke om det sammen, og jeg talte ikke med nogen om det. Jeg var jo bare så flov. Det lod jo til, at ALLE andre havde et godt sexliv, så jeg ville dælme ikke dele noget, der var så intimt med nogen.

Jeg tilmeldte mig Majs online workshop om at få sexlysten tilbage, for jeg var nødt til at gøre noget, for jeg kunne godt se, at hvis jeg fortsatte på denne måde ville vi miste hinanden, og det ville jeg jo ikke!

Jeg blev jo mere og mere trist over det. Mere og mere flov. Jeg mistede al den glæde jeg før havde haft til fysisk kontakt, sex og intimitet. Jeg mistede faktisk lidt af mig selv.

Ja faktisk meget af mig selv, når jeg tænker over det.

Jeg fik meget ud af workshoppen, at jeg slet ikke ved, hvor jeg skal starte med at fortælle!

Det vigtigste var nok at få skuldrene ned i forhold til, at jeg var forkert. Det var meget befriende og gav mig endnu mere lyst til at fortsætte på workshoppen.

Det at der altid er mindst en logisk grund til at sexlysten forsvinder, var bare dejligt at få at vide 🙂 For nu kunne jeg jo pludselig begynde at lede efter grundene ud fra det, jeg blev undervist i i workshoppen.

Nu kunne jeg endelig GØRE noget! Handle!

Min mand og jeg brugte meget meget lang tid på at gennemgå en af øvelserne for par. Virkelig lang tid. Vi var nødt til at starte forfra med at lære hinandens kroppe at kende igen, og vi fik en større forståelse for (nok mest min mand), at kvinder ikke tændes på samme måde som mænd, og at deres tændingstid er langsommere end en mands, af helt anatomiske og fysiologiske årsager, som også forklares i workshoppen.

Og så begyndte vi at tale sammen - ud fra de teknikker vi lærte i workshoppen.

Vi lavede et sted i vores hus, med to stole, hvor vi satte os ned, når ungerne var puttet og talte sammen om alt det, der fyldte. Et lille emne ad gangen. For os/mig var det vigtigt, at vi talte sammen om alt og intet, stort og småt.

Og han var med på det, fordi det ikke var mig, der havde italesat det, men Maj, der siger, at kommunikationen er så vigtig. Og det var den for os. Det at få en grundforståelse for, hvad der sker inden i min mand og omvendt, vendte det hele rundt.

Stille og roligt begyndte der at komme mere fysisk kontakt.

Vi krammede og kyssede mere.

Og det var godt og dejligt.

Og selvom min mand fik lyst, når vi gjorde det og også sagde det, så var det ikke noget der længere skræmte mig. Jeg havde vendt tankerne omkring det rundt.

Syntes nu, at det bare var dejligt, at han blev tændt af mig.

For mig har det været dejligt, at der var en, der tog alle mine virkelig trælse tanker op og kiggede på dem, som Maj gør i workshoppen. Anerkendte, at det er helt normalt at have det sådan.

Har faktisk været lidt skræmt over om Maj er tankelæser for hold da op, hvor hun italesætter meget af det jeg har tænkt og været flov over.

Jeg har tit tænkt, at alle, der er i et parforhold, skal tage denne workshop. 

Sexlysten kommer og går. Den går i hvert fald op og ned hele livet igennem, og hvis du ikke har problemer, så tænker jeg at workshoppen kan give alle en fantastisk baggrundsviden for, hvad man kan gøre, hvis det sker, og hvad man kan gøre for at forebygge.

Man får også som par et fælles sprog, som man kan referere til. Og workshoppen er jo vores til evig tid og vi kommer da helt sikkert til at høre den igen. Ikke mindst fordi den er så gennemarbejdet og interessant og vi kan altid justere, så det bare bliver endnu bedre.

Jeg ved godt at 1795,- er mange penge for de fleste mennesker, men Holy Moly det har været pengene værd!!!!! En skilsmisse er betydeligt dyrere. Og hvad er alternativet?

Gå og være ked af det?

Føle sig forkert, være flov?

Det er spild af godt liv!

For der er så mange ting man kan gøre, og det lærer man på workshoppen.

Mit bedste råd til dig, der har det ligesom jeg havde det er:

  • Stop med at søge på internettet om gode råd, der alligevel ikke virker og tag workshoppen og lyt til den alene og evt. sammen. For sago! Også selvom I ikke oplever at have problemer, så kan små justeringer gøre hele jeres forhold bedre.

    Kommunikation i mit tilfælde var der, hvor vi havde den største udfordring. At lære at dele tanker og følelser. Hvem er jeg, hvem er du, hvad vil du, hvad tænker jeg. Det gjorde hele forskellen for mig og min sexlyst 🙂
  • Og, lad være med at dyrke sex, hvis du ikke har lyst. Det stjæler en lille smule af din sjæl hver gang og laver ar indeni. Gør noget for at få lyst, og det kan man. Virkelig. Der er meget, man kan gøre.

Den viden jeg har fået på workshoppen er min til evig tid. Jeg bruger den ofte også, når jeg taler mere generelt om sex og parforholdsproblemer f.eks. med mine veninder. Og jeg bruger den naturligvis i mit parforhold. Vi ved de samme ting om sexlyst og kan nu meget bedre tale sammen om det. Og min sexlyst er tilbage" Louise

Vil du med på "Få sexlysten tilbage og behold den for livet"?

Læs mere om min anonyme online workshop her <-------

Pas nu rigtig godt på dig selv, til vi ses igen ❤
Kh,
Maj Wismann - Klinisk sexolog og parterapeut med egen praksis siden 2006 - Læs mere om Maj her <---

Maj Wismann underviser i at få mere sexlyst

Vil du læse mere om sexlyst?

Brevkassen: Min mand har ikke lyst til sex <-------

★ Artikel: Sandheden om sexlyst <-------

★ Brevkasse: Mistet følelserne & sexlysten til min kæreste <-------

★ Læs om Majs bog "Kærlige råd fra en ven" <---

Gør som over 25.000 andre
Tilmeld dig Danmarks måske mest populære nyhedsbrev om parforhold, kærlighed og seksualitet. Nul spam. Kun e-mails og tilbud på kurser, der gør dig dygtig(ere)  til at få det parforhold og sexliv du ønsker dig. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.
.
maj_wismann
Brevkassen om parforhold
I brevkassen her kan du finde mere end 400 spørgsmål og svar om parforhold, kærlighed, sex og seksualitet.
Skriv til brevkassen
Ressourcer
Online forløb
Artikler
Brevkasse
Maj Wismann
Stevnshøjvej 8
5800 Nyborg
Denmark
+45 22 37 62 93
Kontakt@majwismann.dk
CVR: 32844324
majpopup

Få min populære e-bog
"Når seksualiteten driller"

❤ Kan cølibat booste sexlysten?
❤ Hvad er seksuelt mindreværd, og hvad gør du ved det?
❤ Hvordan får du gnisten igen?
❤ Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få e-bogen for 0,-

.
Få min e-bog med fakta, tips og råd til sexlivet for 0,-
Få min e-bog med fakta, tips og råd til sexlivet for 0,-
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram