Vælg en side

Hej Maj,

Jeg er en pige på 20 år, der har lidt af et problem. Jeg har lige fået en kæreste som jeg holder ret meget af, men vi har lidt problemer i sengen; eller det vil sige JEG har lidt problemer i sengen.

Jeg kan nemlig ikke få orgasme!!!

Nogensinde!

Ikke engang når jeg onanerer.

Jeg har aldrig fået orgasme, hvad skal jeg gøre? | Orgasme udebliverJeg onanerede første gang da jeg var 14, men det har aldrig føltes rigtigt, så det er først for et år siden, at jeg begyndte at onanere regelmæssig. Mest for finde ud af hvad jeg foretrækker, og så fordi det føles godt; bare ikke helt, som hvad mine veninder fortæller.

Sex med en partner er også ret nyt for mig; jeg har kun været seksuel aktiv i et halvt år, og det føles godt, men efter min kæreste er kommet, kan jeg ikke lade være med at føle mig lidt skuffet og snydt, fordi orgasme er alt hvad folk snakker om, og jeg aldrig har oplevet det. Ikke engang en klitorisorgasme!!!!

Jeg kan mærke på min kæreste at det går ham på, at han ikke kan få mig til at komme. Vi har eksperimenteret meget, og har fundet frem til at min klitoris nærmest er følelsesløs: jeg kan simpelthen ikke mærke noget dernede! Jeg har læst mig frem til at det næsten altid er en klitorisorgasme kvinder får, og at nogle kvinder først får skedeorgasme i 30-40 års alderen, og det gør mig bare så frustreret!

Er der noget galt med mig? Er der noget jeg kan gøre for at forbedre mine orgasmechancer? Kan min kæreste gøre noget? Han har skyldfølelse hver gang han kommer, fordi han ikke kan tilfredsstille mig, og jeg er bange for at det kan ødelægge vores forhold. Vi har ellers et rigtig åbent forhold, hvor vi snakker om alt – også sex, så det er ikke noget jeg ønsker at smide væk for noget!

Jeg håber, at du vælger at svare på min besked, for jeg føler mig så anderledes og trist.
Vh den anonyme pige

 

Kære Anonyme pige

Sødeste ven, hvor er det godt, at du skriver til mig. Virkelig. For vi skal lige have nogle facts på plads her!

Først og fremmest omkring, dét der med at få orgasme. Der foreligger nogle undersøgelser, der viser, at 1/3 af ALLE kvinder ALDRIG har oplevet en orgasme. 1/3 kan KUN opnå orgasme, når de er alene med dem selv, og det er i langt de fleste tilfælde en klitorisorgasme og 1/3 kan så få orgasme både alene og sammen med deres partner på en eller anden måde.

En orgasme, er ikke bare en orgasme

Langt under 1 promille oplever at få det, du kalder for en skedeorgasme, altså en orgasme, hvor det UDELUKKENDE er G-punktet, der stimuleres og der på ingen måde er berøring af klitoris. Men mange kvinder oplever, at de kan få nydelse og dybere orgasmer ved at kombinere berøring af G-punktet samtidig med berøring og stimulation af klitoris.

SÅ…. Du er altså ganske normal min ven, dermed dog ikke sagt, at din situation ikke er træls for dig, for det kan jeg jo høre, at den er. Og at din kæreste reagerer med at blive ked af det, er også helt normalt. Vi kan jo vende situationen om og som kvinder prøve at forestille os, hvordan det ville være, hvis vores kæreste aldrig kunne få udløsning eller orgasme. Damn, det ville nok også gå os på!

Du skriver at din klitoris er uden følelser, og her er jeg nødt til at spørge, om det altid har været sådan og spørge, om du bruger P-Piller? Eller bruger du måske en vibrator de gange, hvor du faktisk onanerer?

Hvis det altid har været sådan, vil vil jeg anbefale dig at gå til lægen, og ja, det er lidt kikset og ubehageligt at skulle ligge der med stængerne i vejret, men det kan altså være at du har meget “forhud” på din klitoris, og at det er det, der gør, at du intet kan mærke.

Hvis det ikke altid har været sådan, og du f.eks. tager P-piller, så prøv at skift mærke eller skift prævention til et ikke-hormonelt præparat og se om det giver en effekt i løbet af 3-6 mdr.

Og hvis du altid bruger en vibrator eller næsten altid, så skal du lægge den på hylden omgående! Hvor træls det end er, så kan vibrationer faktisk få klitoris til at føles ufølsom, meget simplificeret sagt.

Men ja!

Du kan lære at få orgasme – prøv f.eks. at læs historien med Linda her og rigtig mange kvinder og piger opgiver, fordi de simpelthen ikke har en dyt ide om, hvordan de skal gøre, når de først ligger der i sengen og skal igang med “sagerne”.

Det er f.eks. super vigtigt, at du er tændt eller ved, hvordan du skal tænde dig selv, når du ligger der og skal onanere, det er også vigtigt, at du stille og roligt prøver dig frem, og at du prøver med forskellige berørings teknikker som klimax nærmer sig. For hvis du allerede har onaneret en del, så vil du måske have oplevet, at du bliver mere og mere ophidset, og når du er på vej til klimax eller orgasmen, hvad sker der så? Hvornår stopper det? Hvor går du i stå?

Alt afhængig af, hvor det stopper eller går i stå, eller du føler og oplever, at du kan nå “hertil og ikke længere”, er der forskellige åndedrætsteknikker, spænde af/spænde op i balder, lår, underliv osv. du kan bruge, og det er vigtigt, at dit formål og succeskriterie IKKE er at få orgasme, når du øver dig, men blot at nå til samme sted som sidst, du øvede, eller en lille my længere.

Ofte opgiver man jo nærmest på forhånd, når man allerede har 800 trælse oplevelser i skuffen 🙁

Så ja, igang med “lektierne”, brug god tid på det – tag evt. mit kursus “Væk din seksualitet og dit G-punkt”, hvor du både lærer at få din første orgasme (Og ja, det vil i langt de fleste tilfælde være en klitorisorgasme) og ja, der er en trin for trin guide + du lærer at få koblet G-punktet på, så du ikke skal vente til du er 30-40 år, med at få nydelse ud af det felt.

Du kan også læse artiklen her → Hvordan føles orgasme ← , hvor mere end 15 kvinder fortæller om, hvordan det føles for dem at få orgasme. Det er meget lærerigt.

Jeg har aldrig fået orgasme, hvad skal jeg gøre?

Men som sagt, du kan også SAGTENS gå i gang uden mit online kursus, ved at prøve med de ideer, jeg har anbefalet her i brevkassesvaret til dig. Og husk, ALLE kan lære at få en orgasme, OGSÅ dig. Jeg har også lavet et lille videosvar her til en anden kvinde omkring problemer med at få orgasme, som du måske kan få glæde af at se.

—–> Se video lige her <—– 

Kh,
Maj

Gratis E-bog med fakta, tips og råd til sexlivet

Få min Gratis E-bog "Når seksualiteten driller"

❤ Kan cølibat booste sexlysten?

❤ Hvad er seksuelt mindreværd, og hvad gør man ved det?

❤ Hvordan får man gnisten igen?

❤ Tilmeld dig mit nyhedbrev og få e-bogen gratis

.

You have Successfully Subscribed!