Vælg en side

Cookie- og privatlivspolitik

Cookie- og privatlivspolitik

* Denne Cookie- og privatlivspolitik er gældende for hjemmesiderne Websexolog.dk, Majwismann.dk, Onlinebiz.dk og Majwismann.com

Velkommen til min hjemmeside.

Når du besøger en hjemmeside, vil der som regel blive indsamlet nogle oplysninger om dig, som jeg kan bruge til at forbedre mit indhold. F.eks er det interessant for mig at følge med i, hvilke sider på min hjemmeside, der får mest trafik, fordi det fortæller mig noget om, hvilke emner mine potentielle kunder er mest interesseret i.

Nedenfor fortæller jeg lidt mere om, hvilke oplysninger der indsamles og hvad de bruges til.

Det kan godt blive lidt teknisk, men helt overordnet handler det om, at jeg prøver at få en fornemmelse af, hvad du godt kan lide på min hjemmeside, så jeg bedre kan målrette mit indhold og mine annoncer til dig, der rent faktisk er interesseret i det, jeg laver.

Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af min hjemmeside.

Vedr. Cookies

Mine hjemmeside anvender de såkaldte ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og evt. målrette annoncer.

Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus. Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies, vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere, at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte Google Analytics, Youtube, Simplero o.lign.

Vedr. personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter min hjemmeside, indsamler og behandler jeg (eller nogle af dem, jeg benytter til den slags, f.eks Google) en række sådanne informationer.

Det sker f.eks. ved at du klikker ind på noget af mit indhold, hvis du tilmelder dig mit nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, eller i øvrigt bruger mine services eller foretager køb via websitet.

Det er typisk følgende typer af oplysninger, der bliver indsamlet og behandlet: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser).

I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login, tilmelding til nyhedsbrev eller ved køb.

Sikkerhed
Jeg og mit tekniske team har selvfølgelig truffet både nogle tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor, samt på listen herunder. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering, hvis jeg/vi benytter os af dette.

Jeg benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på mine vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Jeg anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Jeg samarbejder og har databehandleraftaler med følgende:
– Google Analytic – Databehandler aftaler indgået 26. marts og 21.maj 2018
– WhoCopiedMe – Databehandleraftale erstattes af: https://whocopied.me/page/about
– UnoEuro webhotel – Databehandleraftale indgået den 21. maj 2018
– Wannafind.dk – Anmodet om Databehandleraftale indgået den 21. maj 2018
– Dropbox Business – Databehandleraftale indgået den 21. maj 2018
– Skype Business – Databehandleraftale indgået den 21. maj 2018
– Facebook Business – Databehandleraftale indgået den 21. maj 2018
– Bluehost.com – Databehandleraftale indgået den 21. maj 2018
– LeadPages – Databehandleraftale indgået den 21. maj 2018
– Simplero – Databehandleraftale indgået den 22. maj 2018
– Nets, Stripe og Mobilepay i forbindelse med betaling

Angående databrud:
Skulle det ske, at der opstår databrud (hvilket vi aldrig har oplevet), har vi i firmaet Maj Wismann en hel klar politik omkring, hvorledes sådan et databrud skal håndteres. Det bliver håndteret ud fra de gældende regler om 72 timers indberetningsfrist til datatilsynet og 48 timers kontakt til den bruger, hvis data er blevet brudt. Det betyder, at hvis vores system f.eks. bliver hacket og din emailadresse bliver stjålet, så vil du få besked inden for 48 timer via de kontaktoplysninger vi har på dig.

Angående kommentarer på blogindlæg:
Når du skriver en kommentar på et blogindlæg, skal du skrive en emailadresse. Dette behøver ikke at være en rigtig emailadresse. Du kan sagtens opdigte en til dagens anledning, hvis du ønsker det. Din emailadresse (rigtig eller opfundet) er ikke synlig på selve hjemmesiden, det er kun “os” bagved inde i teknikken, der kan se emailadressen, og den er altså derfor ikke offentlig. Har du ønske om at få slettet en kommentar du har skrevet, har du altid mulighed for dette ved at kontakte os via mail (se længere oppe)

Er du i behandling i min klinik:
Er du i behandling for en problematik i min praksis, passer jeg selvfølgelig også godt på din journal, der udelukkende er anført med dig og evt. jeres fornavn. Derfor kan I ikke genkendes, hvis der skulle ske et databrud. Journaler slettes efter 1. år og kan ikke genskabes.

Skype / Tlf – samtaler:
Er du i behandling over Tlf. eller Skype skal du vide, at jeg udelukkende benytter mig af krypterede forbindelser, hvorved jeg ikke tilbyder behandling over f.eks. Facetime, da disse gratis-opkald ikke er krypterede. Det er tlf. og Skype for Business, som jeg anvender, og du kan derfor være ganske rolig under behandling.

SMS:
Ønsker du at kontakte mig, så er mail (se under kontakt) langt det bedste. SMS´er er IKKE krypterede, og jeg vil derfor opfordrer dig til at booke sessioner via min mail (se kontakt).

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, jeg behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig.

Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til Kontakt@majwismann.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:
Firmaet Maj Wismann
Stevnshøjvej 8
5800 Nyborg
Telefon: 22376293
Email: Kontakt@majwismann.dk

 

 

Gratis E-bog med fakta, tips og råd til sexlivet

Få min Gratis E-bog "Når seksualiteten driller"

❤ Kan cølibat booste sexlysten?

❤ Hvad er seksuelt mindreværd, og hvad gør man ved det?

❤ Hvordan får man gnisten igen?

❤ Tilmeld dig mit nyhedbrev og få e-bogen gratis

.

You have Successfully Subscribed!