fbpx

Om Maj Wismann

Om Maj Wismann

Om Maj WismannDu er ikke ene om at have følelsen af at sidde fast i dit parforhold og i dit kærlighedsliv.

Det ved jeg.

Jeg ved det, fordi jeg dagligt hjælper kvinder og mænd med at få et dejligt sexliv og ikke mindst mere kærlighed, nærhed og intimitet ind i deres parforhold.

Velkommen til mit univers.

Mit navn er Maj Wismann, og jeg har arbejdet med danske par siden 2006 i min klinik i Nyborg og siden hen hele Danmark og resten af verden via mine online kurser og forløb.

Du kan få del i min viden som parterapeut og klinisk sexolog via artiklerne, onlinekurserne og de gratis e-bøger, der er tilgængelige her på sitet.

Alt er baseret på grundig research, test og en solid viden om kærlighed, parforhold, sexliv og løsninger, der kan skabe de resultater, du drømmer om.

 

 

 

Download min Gratis E-bog: “Når seksualiteten driller”

Navn:
Email:

.

”Maj Wismanns kurser om kærlighed og kommunikation er et must i ethvert parforhold”

Parforhold, kommunikationskursus for par, parproblemerMaj Wismanns kurser om kærlighed og kommunikation er et must i ethvert parforhold. Hun er skarp, humoristisk, og man kan genkende egne problemstillinger, som hun har gode og praktiske forslag til at løse. Vi kvinder har fx stadig behov for at engang i mellem mindes om, at manden ikke kan læse vores tanker, og det ikke nytter noget at reagere med vrede og bitterhed – uden at vi overhovedet har givet udtryk for vores følelser og ønsker inden. I det hele taget er Majs kurser om parforhold lette at forstå, interessante og meget brugbare for begge køn.
Charlotte Haase, Redaktionschef Magasinet Psykologi

 
Parforhold, kommunikationskursus for par, parproblemerMaj Wismann mestrer en ædel pædagogisk kunst, kun de færreste eksperter har lært: Hun kan formidle. Når jeg igen og igen vælger netop Maj til ekspertkilde omkring parforhold, seksualitet og følelser, er det fordi, man med hende som afsender kan være stensikker på at få en forklaring, man kan forstå. Hun nægter simpelthen at pakke sine guldkorn ind i indforståede terapeut-fraser og snak. Og taget i betragtning hvor stor en mængde detaljeret ”nørdeviden” Maj Wismann egentlig er i besiddelse af indenfor emnet seksualitet og parforhold, er det i sandhed en bedrift, at hun gang på gang formår at få det kogt ned, så det giver mening for alle andre.

Vigga Wagtberg – redaktør på Oestrogen.dk

 

Det gør mig hamrende stolt og rørt, når jeg hjælper et par

Magasinerne Tidens kvinder, Psykologi, Woman, Vores børn og flere magasiner har alle anmeldt og rost mine onlinekurser højt. Det er jeg selvfølgelig stolt af. Men det gør mig allermest stolt og rørt, når jeg hører fra glade og lykkelige par, jeg har hjulpet. Det er det, der er mit brændstof og noget, jeg gemmer i mit hjerte. Det er derfor, jeg gør det, jeg gør hver eneste dag.

Uddrag af min blå bog

 

Maj Wismann online parterapeut og sexologEngang var jeg skolelærer, og i dag er jeg hele Danmarks online parterapeut og sexolog

Jeg er født i 1977, oprindeligt uddannet skolelærer, bor på landet nær Nyborg sammen med min mand, Mads og mine to sønner, Emil og Alfred og min datter Karla.

Jeg var faktisk den første og eneste parterapeut og sexolog, der udviklede og solgte digitale kurser, da jeg i 2009 havde premiere på det første onlinekursus. Det er stadig skørt at tænke på.

Undervisning og formidling har derfor altid været omdrejningspunktet i mit professionelle liv – både som skolelærer, som parterapeut og sexolog i min klinik i Nyborg og i dag som hele Danmarks online parterapeut og sexolog.

Hvor du ellers kan møde mig

cosmopolitan_logo bazar_logowoman_logo

 

Her kan du lære mere om og fra mig

Hvis dette er første gang, du er stødt ind i mig, så endnu engang hjertelig velkommen til mit univers. Den bedste måde at lære mig bedre at kende er ved at hente min gratis e-bog: Når seksualiteten driller.

Download min Gratis E-bog: “Når seksualiteten driller”

Navn:
Email:

.

Gratis E-bog med fakta, tips og råd til sexlivet
majpopup

Få min Gratis E-bog "Når seksualiteten driller"

❤ Kan cølibat booste sexlysten?

❤ Hvad er seksuelt mindreværd, og hvad gør man ved det?

❤ Hvordan får man gnisten igen?

❤ Tilmeld dig mit nyhedbrev og få e-bogen gratis

.

You have Successfully Subscribed!