fbpx
Maj wismann signatur og logo
Klinisk sexolog og forskningsbaseret parterapeut
MENU

22 år og ingen sexlyst

Hej Maj.

Jeg er en ung kvinde på 22år, jeg har en kæreste som jeg har været sammen med i 8 måneders tid, kendt ham i 8 år og jeg elsker ham højt. Mit problem er, eller vores problem er at jeg ingen sexlyst har.

Vi har sex omkring 2 gange om måneden, her nyder jeg det, dog uden nogen sinde at ha fået en orgasme af en (kun hvis jeg finder en vibrator frem, lykkes en klitoris orgasme)...Jeg har sjældent lysten eller energien til at ligge op til min kæreste, og han har helt opgivet at prøve at starte noget op.

Jeg startede med at ha sex da jeg var 13 år. Fra der og til jeg var 19 har jeg haft sex med mange forskellige mænd, der har været mange stoffer indblandet de år og derfor har jeg nogen gange endt i seng eller i en situation jeg har fortrudt inderligt., de fleste blev jeg kærester med også uden at kende dem ret godt.

Men mine forhold er altid gået i stykker fordi jeg i den første uge jeg er sammen med en mand er jeg vild og vil ha sex, men lysten går i ca. 0 efter der...jeg ved ikke hvorfor. Mit forhold til min kære kæreste smuldre stille og rolig og han går og er møg frustreret hele tiden og her følger jeg selvfølgelig med.

Min kæreste er en flot mand, han er den første partner der gider gøre rare ting for mig under sex og jeg nyder når vi er sammen, men hvorfor har jeg så ikke lyst noget oftere? Jeg har faktisk ret ofte lyst når jeg er alene hjemme og så finder jeg vibratoren frem. (vi bor ikke sammen) Så mit problem er både manglende sex lyst og ingen orgasmer med min kæreste (klitoris/skede-orgasme) Hvis du kan hjælpe mig her ville det være fantastisk!

Mvh J

Brevkasse:

22 år og ingen sexlyst

Kære J

Jeg vil gerne prøve at hjælpe dig så godt jeg kan. Som du skriver er du helt vild den første periode af et forhold og så begynder din lyst at forsvinde og du beskriver at dette er et mønster for dig, samt at din nuværende kæreste er den første mand, som faktisk har været det jeg kalder en ”god” mand, i hvert tilfælde i sengen.

Mange kvinder og unge piger tror, at sexlysten bare skal komme automatisk og at hvis den ikke gør, så er der noget ragende galt med dem og JA, det KAN godt være hormonelt, men i mange af de tilfælde jeg har set, handler det mere om parforholdsdynamik, maskulin og feminin essens samt påvirkninger fra f.eks. et stresset arbejde, dårlige seksuelle erfaringer, en dysfunktionel familie eller andet.

Du er vant til hurtige mænd, både i sengen og i forholdet, hurtig ind, hurtig ud. Og du er ikke vant til at dyrke kærligheden og de dybe følelser, men du har i en lang periode tændt på udseende og overfladisk seksuel tænding.

Dette har virket for dig i lang tid, men nu tager du så de ”regler” med dig ind i et parforhold som netop handler om dybde og kærlighed og i høj grad at lære at tænde på den adfærd din mand udviser og ikke bare hans udseende.

Det der vækker min opmærksomhed mest i din mail er, at du skriver, at du tit er endt i seng med mænd hvor du inderligt fortryder bagefter. Det er måske din krop der siger fra nu. Hvis man mange gange har givet sin krop sådanne dårlige oplevelser siger den selv fra, som den kloge krop den nu er. Men igen har du nu et problem, for pt. ER du jo faktisk i et forhold, hvor du kan føle dig tryg og hvor din mand er dejlig, men nu vil kroppen ikke, måske forbinder den seksuel lyst med noget ubehageligt!?

Der kan være flere grunde til din manglende lyst, som du selv er inde på, men jeg kan ikke pege ud og sige hvilken du skal arbejde med, på baggrund af din mail. Jeg vil anbefale jer at opsøge en kompetent sexolog og parterapeut og få kortlagt problematikken og komme i gang med at få gang i sexen igen.

Indtil da vil jeg anbefale jer at droppe sex helt, og nøjes med at aftale en aften hver uge, hvor I nusser og kæler med hinanden på skift 30 minutter uden at berører kønsorganerne. Det handler om at nyde at give og nyde at tage imod, og det kan give jer begge en tilfredsstillelse, når nu sexen ikke virker.

Ung og ingen sexlyst - Maj Wismann giver svarDe bedste hilsner

Maj Wismann - Klinisk sexolog og parterapeut med egen praksis siden 2006 - Læs mere om Maj her <---

Gør som over 25.000 andre
Tilmeld dig Danmarks måske mest populære nyhedsbrev om parforhold, kærlighed og seksualitet. Nul spam. Kun e-mails og tilbud på kurser, der gør dig dygtig(ere)  til at få det parforhold og sexliv du ønsker dig. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.
.
maj_wismann
Brevkassen om parforhold
I brevkassen her kan du finde mere end 400 spørgsmål og svar om parforhold, kærlighed, sex og seksualitet.
Skriv til brevkassen
Ressourcer
Online forløb
Artikler
Brevkasse
Maj Wismann
Stevnshøjvej 8
5800 Nyborg
Denmark
+45 22 37 62 93
Kontakt@majwismann.dk
CVR: 32844324
majpopup

Få min populære e-bog
"Når seksualiteten driller"

❤ Kan cølibat booste sexlysten?
❤ Hvad er seksuelt mindreværd, og hvad gør du ved det?
❤ Hvordan får du gnisten igen?
❤ Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få e-bogen for 0,-

.
Få min e-bog med fakta, tips og råd til sexlivet for 0,-
Få min e-bog med fakta, tips og råd til sexlivet for 0,-
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram