fbpx
Maj wismann signatur og logo
Klinisk sexolog og forskningsbaseret parterapeut
MENU

79 år, min kone har ikke længere lyst til sex, men det har jeg!

Kære Maj Wismann!

Jeg er 79 år og har indtil for ca. 8 mdr. jævnligt haft sex med min hustru hun har diabetes og kan ikke få orgasme mere, så jeg føler at det er som om at hun kun gjorde det for min skyld da vi de sidste gange havde samleje sagde hun, se nu og bliv færdig, resultat min rejsning forsvandt, og jeg mistede mere og mere lysten til sex med min hustru, jeg har nu truffet en ung kvinde på 36 ikke haft sex med hende ,men  da hun krammede mig sidste gang vi var sammen følte jeg en rigtig sex trang, lad mig nævne for dig at jeg i de sidste år har brugt viagara 50 mg.og har nu fået 100mg.som jeg ikke har prøvet. for og komme til det egentlige problem jeg føler mig ikke gammel altid velklædt velsoigneret. f. eks hvis jeg ser en ung velklædt dame pige render øjnene hver sin vej i hovedet på mig er dette normalt?, og den unge dame som jeg har mødt har spurgt mig om jeg stadig kan have sex, det mener jeg godt jeg kan men vil da ikke blamere mig, lad mig lige nævne for dig at jeg er tidligere forretningsmand rejst meget og har haft mange damer af utallige nationaliteter, så jeg burde jo have erfaring. håber på et råd fra dig.

Med Venlig Hilsen

C.

Brevkasse:

79 år, min kone har ikke længere lyst til sex, men det har jeg!

Hej C.

Nej hvor er det skønt at høre fra en mand i din alder, der stadig nyder sex og samleje, det er stadig meget tabubelagt at snakke om ældre og sex, så jeg synes at det er helt fantastisk at du skriver til mig, tusind tak for det. Først vil jeg råde dig til at snakke med dig hustru omkring jeres sexliv, selvom hun ikke kan få orgasme (hvilket 1/3 af alle piger aldrig har prøvet – og de dyrker stadig sex) kan hun jo måske godt nyde sex.

Måske skal I ændre jeres måde at have samleje på, så det bliver mere nus og kærtegn og berøring af hele din hustrus krop og erogene zoner og så samleje til sidst, hvor du får udløsning. Ofte sker der noget med sexlivet, når den ene pludselig via. Sygdom eller andet, ændre sine seksuelle vaner og derfor er det en god ide at snakke med hende om, hvad hun nyder du gør ved hende og hvad hun har lyst til.

I skal faktisk omdefinere jeres seksuelle samvær. Det er meget vigtigt for mig at understrege, at selvom man ikke får orgasme, kan man sagtens nyde et samleje, jeg vil vædde på, at du også nyder tætheden og ømheden og kropskontakten selvom du ikke får orgasme!?

Jeg kan godt forstå at din rejsning forsvandt, da din hustru sagde at du skulle se at blive færdig – har du fortalt hende, hvor ked af det, den bemærkning gjorde dig? Det er sjældent at mænd har lyst med sex med deres kvinde, hvis hun ikke nyder det, eller gider have sex, så jeg kan godt forstå at din lyst til hende daler – men tal med hende om det.

Det lyder som om, at det er helt okay i jeres forhold at have noget udenom, og så synes jeg da bare at du skal gøre det, du føler er rigtigt med den unge kvinde du har mødt. Og JA det er helt normalt at mænd ”sluger” smukke kvinder med øjnene. Jeg synes, at du skal mærke efter, hvad der føles rigtigt i dit hjerte at gøre, og så følge det svar du får.

Min kone har ikke længere lyst til sex - Maj Wismann giver svarDe bedste hilsner

Maj Wismann - Klinisk sexolog og parterapeut med egen praksis siden 2006 - Læs mere om Maj her <---

Gør som over 25.000 andre
Tilmeld dig Danmarks måske mest populære nyhedsbrev om parforhold, kærlighed og seksualitet. Nul spam. Kun e-mails og tilbud på kurser, der gør dig dygtig(ere)  til at få det parforhold og sexliv du ønsker dig. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.
.
maj_wismann
Brevkassen om parforhold
I brevkassen her kan du finde mere end 400 spørgsmål og svar om parforhold, kærlighed, sex og seksualitet.
Skriv til brevkassen
Ressourcer
Online forløb
Artikler
Brevkasse
Maj Wismann
Stevnshøjvej 8
5800 Nyborg
Denmark
+45 22 37 62 93
Kontakt@majwismann.dk
CVR: 32844324
majpopup

Få min populære e-bog
"Når seksualiteten driller"

❤ Kan cølibat booste sexlysten?
❤ Hvad er seksuelt mindreværd, og hvad gør du ved det?
❤ Hvordan får du gnisten igen?
❤ Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få e-bogen for 0,-

.
Få min e-bog med fakta, tips og råd til sexlivet for 0,-
Få min e-bog med fakta, tips og råd til sexlivet for 0,-
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram