fbpx

Hej Maj

Jeg er en singlepige som gerne vil høre om du ikke kan anbefale en dildo som den fra sex and the city. Jeg har søgt på nettet og den by jeg bor i har ikke en sexshop og jeg synes også at det ville være at overskride mine grænser, hvis jeg skulle gå ind i sådan en. Men den skal være god og ikke være noget skrammel, jeg har hørt fra dem der har købt en at den skulle være ret god.

Hilsen M

Hej M

Jo jeg vil da gerne anbefale dig en ”Rabbit”. De findes nu i utrolig mange udformninger, både som delfiner, pandaer, kaniner osv. Fidusen er med sådan en stimulator, at den stimulerer både klitoris og skeden samtidig.

Du kan finde en almindelig Rabbit på de fleste sexshop sider, og det er næsten ligegyldigt hvilken en du køber, de fleste ligger i prislejet omkring de 500,- Jeg kan ikke anbefale dig en specifik Rabbit, for det er svært at vide hvilken motor der er lagt i, og det er faktisk en stor del af legetøjets levetid.

Jeg snakkede engang med en kvinde der kørte homeparties og som havde sit eget legetøjs firma og hun fortalte om, at man som forhandler kan købe dem i mange variationer og mange priser afhængig af, hvilken motor der lå i.

Hun fortalte bl.a. at det var meget normalt at købe de billigste ind til en sexmesse, og derved score den højeste fortjeneste! Hmm… man kan jo så overveje etikken i denne handling overfor sine kunder. Men faktum er jo, at det er meget få, der bestiller sexlegetøj over nettet eller køber det i en sexshop, der går ind og klager hvis lortet brænder sammen efter 2 ganges brug. Det er jo også lidt svært at bevise at man ikke har mishandlet den og at det er derfor den er gået i stykker!

Jeg vil anbefale dig at købe en ”Delight” fra FunFactory da den er i en helt fantastisk kvalitet, og FunFactorys varer er i sig selv kvalitetsstemplet i min verden. Den giver stimulation begge steder og du kan indstille fart og bølger i vibrationerne. Det er helt klart den bedste på markedet pt. og så er den super lækkert udformet oven i købet. Du kan købe den på www.sinful.dk til rimelige penge og så er du jo også garanteret, at den er fri for pvc og ftalater.

 

dildo, single, rabbit, parterapeut, sexologMange hilsner

Maj Wismann, sexolog og parterapeut

Gratis E-bog med fakta, tips og råd til sexlivet
majpopup

Få min Gratis E-bog "Når seksualiteten driller"

❤ Kan cølibat booste sexlysten?

❤ Hvad er seksuelt mindreværd, og hvad gør man ved det?

❤ Hvordan får man gnisten igen?

❤ Tilmeld dig mit nyhedbrev og få e-bogen gratis

.

You have Successfully Subscribed!