fbpx
Maj wismann signatur og logo
Klinisk sexolog og forskningsbaseret parterapeut
MENU

Bliver FOR våd og mangler tilfredsstillelse under sex.

Hej Maj

Min kæreste og jeg har et godt sexliv, men nogen gange bliver jeg så våd, at jeg næsten ikke kan mærke, at han er oppe i mig. Hvad kan jeg gøre for, at jeg også bliver tilfredsstillet under sex? Han har ikke den største pik, men det er jo heller ikke størrelsen, det kommer an på, eller er det?

M.

 

Brevkasse: Bliver FOR våd og mangler tilfredsstillelse under sex.

 

Hej M.

Din ”vådheds” faktor kan du ikke gøre så meget andet ved, end at tørre dig når I har sex, jeg har desværre ikke en medicin, der forhindre for meget væske, andet en hypotese om træning af dit underlivsmuskler - men det står helt for min egen regning. Jeg ved bare efterhånden af erfaring fra min klinik, at kvinder godt kan væske ala sprøjteorgasmer, dog uden orgasmen, og at det kan være voldsomt belastende, når det sker for tit, og man egentligt gerne bare vil have almindelig sex uden alt det sejleri 😉  Derfor vil jeg da anbefale dig, at du i en periode på 8 uger, laver 10 knib a 8 sekunders varighed, der varierer i styrke, så du kniber hårdest sammen til sidst i hvert knib - gør det både morgen og aften, evt. i forbindelse med tandbørstning, så det bliver en vane og se, om det evt. kunne hjælpe lidt på vej. Det værste, der kan ske, er at du får bedre kontakt med dit underliv, og hvem kunne ikke have brug for det?

Men for at du kan blive tilfredsstillet under sex, skal du begynde at have mere fokus på din egen nydelse og så kan du jo begynde at onanere på dig selv, når din kæreste er oppe i dig, du skal simpelthen øve dig i at få klitorisorgasme, mens I knalder. Prøv også at eksperimenter med forskellige stillinger, som kan hjælpe lidt på vej i forhold til, hvos meget du mærker, samt hvor han stimulerer dig.

Kærligst

Maj

Gør som over 25.000 andre
Tilmeld dig Danmarks måske mest populære nyhedsbrev om parforhold, kærlighed og seksualitet. Nul spam. Kun e-mails og tilbud på kurser, der gør dig dygtig(ere)  til at få det parforhold og sexliv du ønsker dig. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.
.
maj_wismann
Brevkassen om parforhold
I brevkassen her kan du finde mere end 400 spørgsmål og svar om parforhold, kærlighed, sex og seksualitet.
Skriv til brevkassen
Ressourcer
Online forløb
Artikler
Brevkasse
Maj Wismann
Stevnshøjvej 8
5800 Nyborg
Denmark
+45 22 37 62 93
Kontakt@majwismann.dk
CVR: 32844324
majpopup

Få min populære e-bog
"Når seksualiteten driller"

❤ Kan cølibat booste sexlysten?
❤ Hvad er seksuelt mindreværd, og hvad gør du ved det?
❤ Hvordan får du gnisten igen?
❤ Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få e-bogen for 0,-

.
Få min e-bog med fakta, tips og råd til sexlivet for 0,-
Få min e-bog med fakta, tips og råd til sexlivet for 0,-
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram