fbpx
Maj wismann signatur og logo
Klinisk sexolog og forskningsbaseret parterapeut
MENU

Desperat over at savne fysisk berøring fra en kvinde - kan du hjælpe?

Hejsa Maj!

Jeg er virkelig ude at skide og håber at du kan hjælpe mig hurtigst. Jeg er så desperat over at være single, eller nok mest over at savne fysisk berøring fra en kvinde, og jeg er begyndt at tænke på prostituerede, og jeg er SÅ flov over det, jeg vil ikke være sådan en, der køber sex, bare fordi jeg trænger til det. Og jeg er virkelig ked af at jeg er sådan en mand, der tænker sådan. Kender du noget til dette? Og kan du hjælpe?

J

Brevkasse:

Desperat over at savne fysisk berøring fra en kvinde - kan du hjælpe?

Hej J

Øv sikke en situation du står i!

Nå men, kan vi to ikke blive enige om, at én ting er, hvad du tænker, en anden ting er, hvad du fører ud i livet. Og jeg kan sagtens forstå både din desperation OG din frustration over at have disse tanker, men du skal vide, at du IKKE er dine tanker.

Hvis du var det samme som dine tanker, hvem er det så der observere dine tanker? Du er IKKE dine tanker! Tanker kommer og går som det passer dem og kan dukke op i de mest forfærdelige former – der hvor det går galt er, når vi begynder at tro på dem, eller identificere os med dem, altså som dig: Hvis jeg har en tanke om at besøge en prostitueret, så er jeg et forfærdeligt menneske, for nej det er du ikke, du bliver kun dømt for det du gør og den handling du laver. Og du bliver jo forskrækket over disse tanker, det er dig, der står uden for disse tanker, observere dem og vurdere dem. Hold fast i det.

Jeg ved godt, at det er lidt abstrakt, men jeg håber du kan følge med. Det er jo ligesom den nybagte mor, som er helt udkørt og pludselig flyver der en tanke igennem hendes hoved at ”jeg kan da også sætte ungen af i grøftekanten og få noget ro”, hun kan faktisk blive så forskrækket over sådan en tanke, at hun går helt ned med flaget, fordi hun tror, at fordi hun tænker dette, så gør det hende til en forfærdelig mor, som faktisk kunne finde på det! Håber du forstår.

Så NEJ, du skal bare tage det stille og roligt og lade de tanker være, og lade være med at handle på dem i den retning. Jeg anbefaler aldrig mine klienter at besøge prostituerede at egne etiske årsager, men jeg anbefaler tit klienter at få en ordentlig omgang helkrops tantrisk massage som ca. varer et par timer, for så bliver du fyldt op af fysisk berøring. Og fordi det hedder tantrisk massage, behøver det slet ikke at have noget med kønsorganer eller sex at gøre.

Du kan også få en omgang heelings massage, bare noget blid kropsmassage, hvor du kan blive fyldt op og gå i godt humør derfra. Det hjælper altid på savnet af fysisk berøring.

Desperat over at savne fysisk berøring - Maj WismannDe bedste hilsner

Maj Wismann - Klinisk sexolog og parterapeut med egen praksis siden 2006 - Læs mere om Maj her <---

Gør som over 25.000 andre
Tilmeld dig Danmarks måske mest populære nyhedsbrev om parforhold, kærlighed og seksualitet. Nul spam. Kun e-mails og tilbud på kurser, der gør dig dygtig(ere)  til at få det parforhold og sexliv du ønsker dig. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.
.
maj_wismann
Brevkassen om parforhold
I brevkassen her kan du finde mere end 400 spørgsmål og svar om parforhold, kærlighed, sex og seksualitet.
Skriv til brevkassen
Ressourcer
Online forløb
Artikler
Brevkasse
Maj Wismann
Stevnshøjvej 8
5800 Nyborg
Denmark
+45 22 37 62 93
Kontakt@majwismann.dk
CVR: 32844324
majpopup

Få min populære e-bog
"Når seksualiteten driller"

❤ Kan cølibat booste sexlysten?
❤ Hvad er seksuelt mindreværd, og hvad gør du ved det?
❤ Hvordan får du gnisten igen?
❤ Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få e-bogen for 0,-

.
Få min e-bog med fakta, tips og råd til sexlivet for 0,-
Få min e-bog med fakta, tips og råd til sexlivet for 0,-
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram