fbpx
Maj wismann signatur og logo
Klinisk sexolog og forskningsbaseret parterapeut
MENU

Får jeg orgasme?

Hej sexolog

Jeg har altid troet, at jeg ikke kan få orgasme, hverken alene eller med en fyr. Men jeg er blevet i tvivl nu, når jeg er alene, opnår jeg nemlig en form for klimaks, både når jeg stimulerer klitoris og skede samtidig, men også hvis jeg kun stimulerer klitoris. Måske har jeg bare for høje forventninger til, hvordan en orgasme skal være. Men jeg har nogle gange med min bruser, kommet i nærheden af noget der føles helt fantastisk, men kan simpelthen ikke fortsætte, af en eller anden grund....ofte bliver jeg nødt til at stoppe, fordi jeg slet ikke kan håndtere følelsen... måske jeg er bange for at give slip.... det skal lige sige,s at jeg er 27 år og altså ikke nogen nybegynder... jeg har en kæreste nu som tænder mig som ingen andre fyre nogensinde har gjort, og er ret sikker på, at han har fundet mit g punkt, og jeg kan da også mærke, at jeg kommer i nærheden af noget. Hvordan føles orgasme? Jeg føler, at jeg først her på de sidste par år er blevet meget mere bevidst om, hvad sex gør for mig.... jeg har overvejet at købe mig en vibrator måske det kunne hjælpe... hmmm det var lige en masse frustrationstanker...  og hvad er så mit spørgsmål.... kan der være flere "størrelser" af orgasmer, eller er det bare ikke en orgasme, hvis jeg er i tvivl... jeg mener kan man være i tvivl om, om man er kommet eller ej? Og hvad betyder det, når jeg bliver nødt til at stoppe, fordi jeg ikke kan håndtere følelsen?
Venlig Hilsen Henriette

 

Brevkasse:

Får jeg orgasme?

 

Hej Henriette

Der er stor forskel på orgasmer!

På om det er en flad og lille og kedelig orgasme eller om det er sådan, at man simpelthen er ved at besvime og ser stjerne på indersiden af øjenlågene!

Du skal også vide, at det er ganske normalt, at klitoris skal stimuleres, mens man har sex for at kunne opnå orgasme.

Du skriver, at du har svært ved at håndtere følelsen, spørg dig selv, hvad er det værste, der kan ske ved at give slip?

Og så skal du øve dig i at give slip, lav en onani aften et par gange om ugen, hvor det er dig alene, der skal hygge dig med din krop og øve dig i at give slip lidt efter lidt 😉

Mange piger er bange for dette, bl.a. fordi det er så stærke kræfter, der ligger i den kvindelige seksualitet, og de er bange for at mærke denne styrke, som jo heller ikke er vant at mærke.

Du skal ikke være bange, hvis du begynder at græde de første par gange, hvor du har givet slip, men bare tude igennem og vide, at det er helt normalt, det er simpelthen psykisk energi, der forlader kroppen, og du vil få det meget bedre bagefter.

Jeg kan varmt anbefale, at du benytter en klitoris vibrator indtil du har styr på, hvordan dine orgasmer føles - så er det en god ide at lægge den på hylden i et par mdr. og så lære at give dig selv orgasme udelukkende ved fingrestimulation på klitoris.

Du kan læse meget mere om at få din første orgasme og at få bedre og dybere orgasmer her.

De bedste hilsner,

Maj Wismann - Klinisk sexolog og parterapeut med egen praksis siden 2006 - Læs mere om Maj her <---

 
 
Gør som over 25.000 andre
Tilmeld dig Danmarks måske mest populære nyhedsbrev om parforhold, kærlighed og seksualitet. Nul spam. Kun e-mails og tilbud på kurser, der gør dig dygtig(ere)  til at få det parforhold og sexliv du ønsker dig. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.
.
maj_wismann
Brevkassen om parforhold
I brevkassen her kan du finde mere end 400 spørgsmål og svar om parforhold, kærlighed, sex og seksualitet.
Skriv til brevkassen
Ressourcer
Online forløb
Artikler
Brevkasse
Maj Wismann
Stevnshøjvej 8
5800 Nyborg
Denmark
+45 22 37 62 93
Kontakt@majwismann.dk
CVR: 32844324
majpopup

Få min populære e-bog
"Når seksualiteten driller"

❤ Kan cølibat booste sexlysten?
❤ Hvad er seksuelt mindreværd, og hvad gør du ved det?
❤ Hvordan får du gnisten igen?
❤ Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få e-bogen for 0,-

.
Få min e-bog med fakta, tips og råd til sexlivet for 0,-
Få min e-bog med fakta, tips og råd til sexlivet for 0,-
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram