fbpx
Maj wismann signatur og logo
Klinisk sexolog og forskningsbaseret parterapeut
MENU

Er jeg i det rigtige parforhold?

Hej Maj.

Jeg er en ung kvinde på 23 år og er mor til en pige på snart 4 år. Jeg er gift på første år, han er dog ikke far til min datter. Allerede nu, faktisk kun godt halvandet år at vi har været sammen, er jeg i tvivl om jeg er i det rigtige parforhold. Altså jeg har løbende været i tvivl, men jeg synes tankerne fylder meget om, om det er sådan her jeg ønsker at have det resten af livet. Også selvom det nok er det bedste for mig at blive.

Det sidste halve år har jeg endda været i tvivl om jeg stadig elsker ham, eller om det er bare vane og tryghed der holder mig tilbage. Jeg aner virkelige ikke, hvad jeg skal gøre.

Han er rigtig god ved os begge to, alts både mig og min datter, men måske er tingene bare gået for hurtigt...? Vi flyttede hurtigt sammen og blev forlovede efter blot tre måneder og ja, vi har altså i alt kun kendt hinanden og været sammen i tre et halvt år.. hvad skal jeg dog gøre?

Sexlivet er heller ikke noget mere.. altså vi har sex, men jeg har slet ikke lyst.. jeg håber du kan hjælpe mig med bare et eller andet. For det fylder virkelig meget inde i mig og jeg går og bliver trist i løbet af dagen. Jeg kan ikke rigtig finde frem til, hvordan jeg skal komme videre. Har også overvejet om jeg skal prøve at gå til en sexolog eller psykolog, men altså... det er jo kun mig, der kan mærke det eller hvad?

Kærligst M.

Husk på 4 ting:

1) Kærlige følelser kommer af kærlige handlinger

2) Tvivl er ikke ubetinget dårligt, brug det til at gå efter det, du gerne vil have

3) Hvad gør dig glad? Hvornår føler du dig elsket af ham?

4) Hvad giver dig lyst til HAM?

Kh,

Maj Wismann, sexolog og parterapeut

Læs den fulde beskrivelse af kurset "Kærlighedens Udtryk" lige her

Hvad er dit bedste råd til den unge mor?

Gør som over 25.000 andre
Tilmeld dig Danmarks måske mest populære nyhedsbrev om parforhold, kærlighed og seksualitet. Nul spam. Kun e-mails og tilbud på kurser, der gør dig dygtig(ere)  til at få det parforhold og sexliv du ønsker dig. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.
.
maj_wismann
Brevkassen om parforhold
I brevkassen her kan du finde mere end 400 spørgsmål og svar om parforhold, kærlighed, sex og seksualitet.
Skriv til brevkassen
Ressourcer
Online forløb
Artikler
Brevkasse
Maj Wismann
Stevnshøjvej 8
5800 Nyborg
Denmark
+45 22 37 62 93
Kontakt@majwismann.dk
CVR: 32844324
majpopup

Få min populære e-bog
"Når seksualiteten driller"

❤ Kan cølibat booste sexlysten?
❤ Hvad er seksuelt mindreværd, og hvad gør du ved det?
❤ Hvordan får du gnisten igen?
❤ Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få e-bogen for 0,-

.
Få min e-bog med fakta, tips og råd til sexlivet for 0,-
Få min e-bog med fakta, tips og råd til sexlivet for 0,-
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram