fbpx

Hej Maj.

Jeg er èn ung kvinde på 23 år og er mor til èn pige på snart 4 år, jeg er gift på første år. (Han er ikke far til min datter) men allerede nu, og faktisk i godt 1.5år har jeg løbene været i tvivl, om det her er sådan, jeg ønsker at have det resten af mit liv.

Om det er det bedste for mig..

Det sidste halve år har jeg endda været i tvivl om jeg stadig elsker ham, eller om det er bare vane og tryghed der holder mig tilbage.. jeg aner ikke hvad jeg skal gøre. Han er rigtig god ved os begge to, men måske er tingene bare gået for hurtigt, vi flyttede sammen og blev forlovede efter blot tre måneder og ja, vi har altså i alt kun kendt hinanden og været sammen i tre et halvt år.. hvad skal jeg dog gøre? Sexlivet er heller ikke noget mere.. altså vi har sex, men jeg har slet ikke lyst.. jeg håber du kan hjælpe mig.

Kærligst M.

 

 

Husk på 4 ting:

1) Kærlige følelser kommer af kærlige handlinger

2) Tvivl er ikke ubetinget dårligt, brug det til at gå efter det, du gerne vil have

3) Hvad gør dig glad? Hvornår føler du dig elsket af ham?

4) Hvad giver dig lyst til HAM?

 

Kh,

Maj Wismann, sexolog og parterapeut

Læs den fulde beskrivelse af kurset “Kærlighedens Udtryk” lige her

 

Hvad er dit bedste råd til den unge mor?

Gratis E-bog med fakta, tips og råd til sexlivet
majpopup

Få min Gratis E-bog "Når seksualiteten driller"

❤ Kan cølibat booste sexlysten?

❤ Hvad er seksuelt mindreværd, og hvad gør man ved det?

❤ Hvordan får man gnisten igen?

❤ Tilmeld dig mit nyhedbrev og få e-bogen gratis

.

You have Successfully Subscribed!