fbpx

Hej.

Jeg er en dreng på 16 snart 17 år som har gået og tænkt over om min penis er for lille.

Den er ca. 5 cm i slap tilstand og ca. 10 cm i stiv tilstand.

Hvad sys du om den? Sender lige nogle billeder med.

Hilsen Mathias

Er min penis for lille?

 

Hej Mathias

Tak for din mail, først vil jeg lige opfordre alle spørgelystne til, at når I sender en mail til mig og sender billeder med, så læg dem venligst som vedhæftede filer, så jeg ikke får morgenkaffen galt i halsen, når jeg åbner min mailboks .

Mathias uanset størrelse, og uanset om jeg synes at den er lille eller stor, så er det den størrelse den har.

Punktum.

Det er din virkelighed.

En gennemsnitlig dansk pik er mellem 14 – 17 cm i stiv tilstand, men husk på, at det er gennemsnittet.

Og uanset hvad, så handler det ”at være en god elsker” ikke om, hvor stor eller lille ens pik er. I stedet for at have fokus på, hvor lille du synes den er, så hav fokus på, hvad pigerne godt kan lide at du gør ved dem, når du er sammen med dem.

Opøv dig selv til at være jordens bedste elsker, til trods for, at størrelsen er under gennemsnittet.

Desuden, så vent lige et par år mere med at måle, da den jo stadig vokser

Maj Wismann - Er min penis for lilleMange kærlige hilsner

Maj Wismann, Klinisk sexolog og parterapeut med egen praksis siden 2006 – Læs mere om Maj her <—

 

 

 

 

Vil du læse mere om pikken?

  • 17 ting du ikke vidste om pikken – Sjov fakta (så du dør af grin!) Pikken gør nøjagtig, som det passer den og det skyldes, at den er styret af det autonome nervesystem, som den stakkels mand ikke kan kontrollere selv. Nøjagtig som blodtryk og hjerterytme. Så nej, han har ikke kontrol over, hvornår der er rejsning og ikke er det, selvom han med tankens kraft og en flittig fantasi sagtens kan fremprovokere, at blodet strømmer derud. Selvom den vokser uden mandens vilje i tide og utide og på de mest upassende tidspunkter OG steder, så kan den altså også til tider opfører sig stik modsat.
Gratis E-bog med fakta, tips og råd til sexlivet
majpopup

Få min Gratis E-bog "Når seksualiteten driller"

❤ Kan cølibat booste sexlysten?

❤ Hvad er seksuelt mindreværd, og hvad gør man ved det?

❤ Hvordan får man gnisten igen?

❤ Tilmeld dig mit nyhedbrev og få e-bogen gratis

.

You have Successfully Subscribed!