fbpx

Hej Maj
Jeg er en 20 årig fyr som har et problem i sengen. Når jeg har samleje med en kvinde, så skal der ikke særlig meget til før jeg “får affyret kanonen”. Det er bogstaveligttalt “3 ryk & aflevering”.

Det er selvfølgelig utrolig træls da jeg ikke føler, at jeg giver noget til modparten, men det også utrolig pinligt for mig. Jeg har tit undret mig over hvordan det kan være, for når jeg onanere på egen hånd så kan det tage lang tid.

Problemet opstår hurtigst i missionær-stilling for har prøvet, hvor en kæreste red mig og der gik det udmærket og lang tid før jeg kom.

Håber du har nogle forslag til, hvordan jeg evt. kan træne min udholdenhed i sengen
De venligste hilsner, S

Hej S.

Når du har sex med en pige i missionærstillingen, så skal du tænke på, at du udover stimulationen af din pik i hendes mis, så har du også hele hendes bløde og feminine krop mod din, du kan se hende i øjnene, dufte hende, mærke hendes støn og kysse hende, og al den stimulation kan sagtens få kanon til at gå af tidligere, end du lige havde tænkt dig.

I missionærstillingen, får du også stimuleret din pik ekstra, fordi du ”rammer” hendes skamben, når du kører pikken ind og ud, og denne stimulation kan få mange mænd til at komme hurtigt. Næste gang du er sammen med en pige i den stilling, så prøv at ryk lidt rundt, så du får forskellige vinkler oven på hende og se om det ikke hjælper.

Og lad hende ride dig også, det virker jo for dig! Når du onanerer på egen hånd, har du jo kun dig selv at forholde dig til, og derfor kan det godt tage længere tid. Du kan jo lave det gamle trick med lige at tage en ”spiller” inden du skal ud til en pige, så tager det lidt længere tid før du kommer. Men du kan også gøre det, som den modige og maskuline mand gør, når han kan mærke at han er ved at være der, så trækker han sig ud og holder en pause fra sin egen stimulation og har fokus på hende, kys hende over hele kroppen, bid hende i ballerne, bed hende om at lægge sig på maven og gnid hele din krop og vægt mod hende mens du hvisker hende frækt i øret osv… Og når du så er ”faldet lidt til ro” og hun nu er endnu mere tændt, så er det bare i gang igen.

Dette kan du sagtens gøre 5-6 gange i løbet af en omgang sex, så får du en meget mere kraftig orgasme, når du endelig giver los, og din kvinde vil være meget mere liderlig og tændt. Det gør dig simpelthen til en meget bedre elsker, og jeg tror at det er det din krop vil fortælle dig, at du skal fremover .

Alt det du ”giver modparten” altså kvinden er jo alt det andet end pik ind, pik ud i en uendelighed. Er du rigtig frisk så smut i Matas og køb den dvd de har omkring tantrisk sex, der er også mange gode tips, til at holde længere og være en bedre elsker, der elsker med hjertet

 

tidlig udløsning, kommer, orgasme, parterapeut, sexologMange kærlige hilsner

Maj Wismann, sexolog og parterapeut

Gratis E-bog med fakta, tips og råd til sexlivet
majpopup

Få min Gratis E-bog "Når seksualiteten driller"

❤ Kan cølibat booste sexlysten?

❤ Hvad er seksuelt mindreværd, og hvad gør man ved det?

❤ Hvordan får man gnisten igen?

❤ Tilmeld dig mit nyhedbrev og få e-bogen gratis

.

You have Successfully Subscribed!