fbpx
Maj wismann signatur og logo
Klinisk sexolog og forskningsbaseret parterapeut
MENU

Forelsket i min bolleven?

Hej Maj

Jeg er en single pige på 21 år, og jeg nyder at være single, jeg har min egen lille lejlighed og har det godt der, jeg har en masse rod i min familie som jeg går til psykolog for at få hjælp til, min far drikker bl.a. ret meget og min mor lider af en psykisk sygdom. Jeg har ikke brug for en kæreste nu på ingen måde, jeg vil gerne have styr på mit eget liv først. Men jeg har en bolleven, som jeg er rigtig glad for, nu har vi været sammen 4-5 gange og jeg er begyndt at forelske mig i ham, og det kan jeg slet ikke forstå, for han er ellers ikke en type jeg ville forelske mig i. Hvad vil du råde mig til?

Hilsen Pia

Brevkasse: Forelsket i min bolleven

--- Læs også artiklen: Konflikter i parforholdet

Hej Pia

Ja, du er jo nok løbet inde i det problem, som mange piger oplever, når de får en bolleven nemlig, at når de har været i seng med ham et par gange, så begynder de at ville have mere af alt det gode, kærlighed, omsorg, putte og kysse osv. Det er ikke mange piger som kan det der, med at lukke alle følelser udenfor, og så have en fast bolleven i flere år i træk.

Jeg vil anbefale dig, at holde en pause fra ham, og se om det ikke får følelserne til at lægge sig lidt, du skriver nemlig til mig, at du faktisk ikke har overskud til en kæreste lige nu, og så må vi jo arbejde ud fra det. Og du kan være stolt af, at du tager dig selv og dit eget liv så seriøst, at du har valgt at få hjælp, så du kan få ro på oppe i dit hoved omkring din familie, og du kan få mere ud af livet og få en bedre livskvalitet.

Jeg ønsker dig alt held og lykke

Kærligst Maj Wismann, Klinisk sexolog og parterapeut med egen praksis siden 2006 - Læs mere om Maj her <---

Jeg er forelsket i min bolleven! Sexolog og parterapeut Maj Wismann

Gør som over 25.000 andre
Tilmeld dig Danmarks måske mest populære nyhedsbrev om parforhold, kærlighed og seksualitet. Nul spam. Kun e-mails og tilbud på kurser, der gør dig dygtig(ere)  til at få det parforhold og sexliv du ønsker dig. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.
.
maj_wismann
Brevkassen om parforhold
I brevkassen her kan du finde mere end 400 spørgsmål og svar om parforhold, kærlighed, sex og seksualitet.
Skriv til brevkassen
Ressourcer
Online forløb
Artikler
Brevkasse
Maj Wismann
Stevnshøjvej 8
5800 Nyborg
Denmark
+45 22 37 62 93
Kontakt@majwismann.dk
CVR: 32844324
majpopup

Få min populære e-bog
"Når seksualiteten driller"

❤ Kan cølibat booste sexlysten?
❤ Hvad er seksuelt mindreværd, og hvad gør du ved det?
❤ Hvordan får du gnisten igen?
❤ Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få e-bogen for 0,-

.
Få min e-bog med fakta, tips og råd til sexlivet for 0,-
Få min e-bog med fakta, tips og råd til sexlivet for 0,-
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram