fbpx
Maj wismann signatur og logo
Klinisk sexolog og forskningsbaseret parterapeut
MENU

Fortrydelsespiller - gravid udenfor livmoderen?

Hej

Her for 2 uger siden havde jeg sex med min kæreste uden komdom da vi begge var lidt fulde.

Og jeg tog dagen efter en fortrydelsespille da jeg ikke er på p-piller og fik min menstruation som normalt nogle dage efter, så jeg tror da ikke jeg kan være blevet gravid.

Da vi så havde sex forleden sprang kondomet og jeg blev jo så desværre nød til at tage en fortrydelsespille til, da jeg så denne gang læste indlægssedlen meget grundigt sagde den noget med at man godt kunne blive gravid uden for livmoderen, og stadig have mens - sådan noget lign?

Passer det?

-Og mit spørgsmål er nu - kan man godt være blevet gravid uden for livmoderen og stadig have sin menstruation?

- Og om du mener jeg bør tage en graviditetstest, da der er mindst 2 uger til jeg får menstruation næste gang?

- Men man kan da ikke være blevet gravid og så menstruere? også selvom det er uden for livmoderen?

på forhånd tak, og er virkelig nervøs.

Mvh.

J

Brevkasse:

Fortrydelsespiller - gravid udenfor livmoderen?

Hej J

Ja, man kan godt være gravid og stadig få en blødning på samme tid som man ville have fået sin menstruation, og ja, man kan godt være gravid uden for livmoderen (sker dog sjældent) og også få en blødning der minder om menstruation. Og ja, man kan godt være gravid selvom man har taget en fortrydelsespille, de er jo ikke 100% sikre. Men vi snakker sjældne tilfælde.

Jeg vil anbefale dig at tage kontakt til din læge og bestille en tid og tage en urinprøve med og få taget en test, bare for en sikkerheds skyld og så du får ro i sjælen. Og så vil jeg da anbefale dig og din kæreste at I sammen går til lægen og bliver tjekket for kønssygdomme og at I får rådgivning om prævention, måske p-piller eller en p-stav (den skal man ikke huske at spise hver aften.

Husk på at det er sjældent at man oplever graviditeter som disse, men igen for en sikkerheds skyld, tag et smut til lægen.

Fortrydelsespiller - gravid udenfor livmoderen - Maj Wismann giver svarDe bedste hilsner

Maj Wismann - Klinisk sexolog og parterapeut med egen praksis siden 2006 - Læs mere om Maj her <---

Gør som over 25.000 andre
Tilmeld dig Danmarks måske mest populære nyhedsbrev om parforhold, kærlighed og seksualitet. Nul spam. Kun e-mails og tilbud på kurser, der gør dig dygtig(ere)  til at få det parforhold og sexliv du ønsker dig. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.
.
maj_wismann
Brevkassen om parforhold
I brevkassen her kan du finde mere end 400 spørgsmål og svar om parforhold, kærlighed, sex og seksualitet.
Skriv til brevkassen
Ressourcer
Online forløb
Artikler
Brevkasse
Maj Wismann
Stevnshøjvej 8
5800 Nyborg
Denmark
+45 22 37 62 93
Kontakt@majwismann.dk
CVR: 32844324
majpopup

Få min populære e-bog
"Når seksualiteten driller"

❤ Kan cølibat booste sexlysten?
❤ Hvad er seksuelt mindreværd, og hvad gør du ved det?
❤ Hvordan får du gnisten igen?
❤ Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få e-bogen for 0,-

.
Få min e-bog med fakta, tips og råd til sexlivet for 0,-
Få min e-bog med fakta, tips og råd til sexlivet for 0,-
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram