fbpx
Maj wismann signatur og logo
Klinisk sexolog og forskningsbaseret parterapeut
MENU

Han presser mig til sex - hjælp!

Hej Maj

Jeg er en pige på 15 år, som har en kæreste på 19 år. Vi har været sammen i 3 mdr. og jeg er stadig jomfru, jeg føler mig ikke klar til sex endnu, men min kæreste siger at nu vil han ikke vente længere og at han er klar og hvis jeg ikke vil give ham sex, så må jeg også finde mig i, at han går i seng med andre end mig.

Jeg er bare så ked af det, og jeg vil ikke miste ham. Skal jeg gå i seng med ham for at beholde ham?

Hilsen Sofia

Brevkasse:

Han presser mig til sex - hjælp!

Kære Sofia

Du skriver til mig, at din kæreste ikke vil vente på, at du er klar, og at du så må acceptere, at han boller med andre. Han lyder i mine øre ikke til at være en særlig god fyr for dig, som er værd at holde på i længere tid, med sådan et ultimatum.

Jeg ved godt, at mange kæresteforhold, når man har din alder, føles som om de aldrig må gå i stykker, altid skal holde ved og vi skal være sammen resten af livet. Og du vil muligvis ikke tro mig, når jeg fortæller dig, at der kommer flere ”eneste ener” i dit liv, og at den ene vil blive bedre end den anden og til sidst ender du op med den mand, du vil ønske skal være far til dine børn, og du vil tænke tilbage på dine første kærester med et smil om læben.

Du må ikke gå på kompromis med, om du er klar til at gå i seng med ham eller ej, fordi han ikke vil vente.

Det er bedre at vente, når du ikke er klar, og så miste ham, hvis du ikke kan leve med at han boller med andre piger, men det lyder ikke sådan, end det er at gå i seng med ham og beholde ham som kæreste, for du vil blive så ked af, at du har gået i seng med ham, når du ikke havde lyst til det.

Og hvis du vælger at gå i seng med ham mod din egen vilje flere gange, vil du højst sandsynligt ende op med, at du slet ikke kan lide ham, fordi han gør noget med dig, som du slet ikke har lyst til.

Hvis han ikke vil vente på dig, vil jeg stille spørgsmålstegn ved, hvor meget han egentligt elsker dig, som du gerne vil elskes. Uanset, om du vælger at blive ved ham eller forlade ham, må du for pokker ikke gøre noget, du ikke har lyst til.

Kærligst og meget bestemt

Maj Wismann, sexolog og parterapeut

Presse, sex, presser, kæreste, migFå Fingrene i Maj Wismann´s Gratis online-kursus

Om de 4 største og mest fatale fejl vi ALLE laver, når vi snakker med vores partner. 4 ting, der vil ændre dit liv og parforhold TOTALT.

Synes du godt om artiklen?

Så udtryk og del din begejstring ved at klikke på “Like” i boxen herunder, og giv andre mulighed for at læse den også, og hjælp på den måde med at sprede gode budskaber, inspirere og motivere.

Gør som over 25.000 andre
Tilmeld dig Danmarks måske mest populære nyhedsbrev om parforhold, kærlighed og seksualitet. Nul spam. Kun e-mails og tilbud på kurser, der gør dig dygtig(ere)  til at få det parforhold og sexliv du ønsker dig. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.
.
maj_wismann
Brevkassen om parforhold
I brevkassen her kan du finde mere end 400 spørgsmål og svar om parforhold, kærlighed, sex og seksualitet.
Skriv til brevkassen
Ressourcer
Online forløb
Artikler
Brevkasse
Maj Wismann
Stevnshøjvej 8
5800 Nyborg
Denmark
+45 22 37 62 93
Kontakt@majwismann.dk
CVR: 32844324
majpopup

Få min populære e-bog
"Når seksualiteten driller"

❤ Kan cølibat booste sexlysten?
❤ Hvad er seksuelt mindreværd, og hvad gør du ved det?
❤ Hvordan får du gnisten igen?
❤ Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få e-bogen for 0,-

.
Få min e-bog med fakta, tips og råd til sexlivet for 0,-
Få min e-bog med fakta, tips og råd til sexlivet for 0,-
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram