fbpx
Maj wismann signatur og logo
Klinisk sexolog og forskningsbaseret parterapeut
MENU

Han vil have at jeg sluger, og jeg hader det!

Hej Maj

Jeg er en ulykkelig pige på 22 år, som er sammen med manden i mit liv på 23. Vi har store planer sammen, og vi vil begge giftes og have børn med hinanden. Vi har været sammen i lidt over et år nu og jeg føler virkelig at jeg har fundet den eneste ene.

Jeg har dog et stort problem, eller dvs. det er nok min kæreste det er størst for. Han er rigtig utilfreds med, at jeg ikke vil sluge hans sæd, eller lade ham komme i munden på mig.

Jeg kan simpelthen ikke fordrage det, det smager så ulækkert grimt, at jeg får opkastningsfornemmelser og jeg har faktisk en gang løbet ud og kastet op. Det er surt og lugter råddent, og min kæreste vil ikke høre på hvad jeg siger til ham om det.

Jeg er virkelig ulykkelig over det, og han siger, at ALLE hans tidligere kærester har ikke kunne få nok af det, så jeg føler mig helt vildt anderledes og ikke ligeså god som dem. Han er skide fornærmet på mig, fordi jeg ikke vil, og efterhånden er det sådan at hver gang vi har sex så prøver han at presse mit hoved derned og forsøger at holde det, når han er ved at komme, og jeg har ikke engang længere lyst til at give ham almindeligt blowjob, fordi jeg ved, at han alligevel ender med at være sur. Hvad kan jeg gøre?

Hilsen R

Brevkasse:

Han vil have at jeg sluger, og jeg hader det!

Kære R

Den kærlighed, den kærlighed. Ja, hvad kan du gøre? Du kan jo vælge at tro på ham, når han fortæller til dig, at alle hans andre kærester har slugt hans sæd med største fornøjelse og nærmest bedte om mere, og så kan du tænke (som du jo allerede gør), at det nok er dig der er umulig og mærkelig og at din kæreste nok har ret, at du ikke elsker ham nok osv.

Den leg kender du, det er den leg, der gør at du får ondt i maven, føler dine grænser overskredet, får let til tårer, og som du sikkert også er ved at finde ud af, begynder at overveje om din kæreste virkelig er den eneste ene.

At han surmuler er en måde, han har lært at få sin vilje på, så hvis du giver efter, underviser du ham dermed i, hvordan han skal få sin vilje med dig fremover, han skal bare spille fornærmet og surmule, så får han sin vilje.

Du kan også vælge, om du gider det fis han lukker ud, og ja, undskyld at jeg siger det. Men hvor meget ”eneste ene”, er der over en mand, som tydeligvis rent fysisk prøver at presse sin kæreste til en seksuel akt, som hun har sagt, at hun ikke bryder sig om. Jeg går ud fra, at du har prøvet, indtil flere gange, og bare har måtte konstateret, at det ER bare ikke dig at sluge sæd eller få sæd i munden.

Og måske kunne hans ex-kærester lide det, måske kunne de ikke.

Du har en grænse inden i dig, og det er helt okay, at du respekterer og lytter til din egen grænse.

Som jeg forstår det, er du glad for at give ham oralsex/blowjobs normalt, men pga. hans pres, er du ved at miste lysten til det også. Jeg vil foreslå dig, at du beder ham om et møde, hvor du kort og kontant fortæller ham, at det vil du ikke, hverken nu eller om 5 år, fortæller ham i detaljer, hvad det gør ved dig at gøre det, samt hvad hans opførsel gør ved dig, og hvis han skal leve sammen med dig, bliver det i et ligeværdigt og respektfuldt forhold, hvor man selvfølgelig respekterer hinandens grænser og ikke ønsker, at man skal gøre noget mod sin egen vilje for at tilfredsstille andres behov.

Hvis din kæreste på det grundlag vælger at gå fra dig, har han ikke været den rette for dig alligevel, uanset om sorgen over at have mistet ham gør ondt i en periode. Det er IKKE okay at tvinge andre til at gøre noget uanset, hvad vi taler om.

Jeg ved at det måske lyder som en hårdt svar, men hvis målet er et godt forhold, hvor du føler dig respekteret, er det den eneste vej frem.

Derudover så kan du fortælle din kæreste, at ud fra din mail til mig, kan jeg konstatere, at han laver mindst 3 fatale fejl i forhold til at få dig til at give ham og nyde at give ham oralsex og blowjobs. Og hvis han VIRKELIG vil vide mere om, hvordan han får dig til at elske det, istedet for snart at hade det pga. hans opførsel, så kan du anbefale ham mit digitale-kursus, man downloader "Sådan får du flere blowjobs OG får din kvinde til at elske dem" - og måske skulle du også overveje at investere i det selv!

Jeg tror, at du kan få en masse ud af at høre f.eks. de 7 blowjob interviews med 7 forskellige kvinder, der alle fortæller om deres oplevelser, erfaringer, råd, tips og tricks etc.

Læs mere om kurset her - hvor du også kan downloade en gratis light version.

Han vil have at jeg slugerHeld og lykke og pas rigtig godt på dig!

Maj Wismann - Klinisk sexolog og parterapeut med egen praksis siden 2006 - Læs mere om Maj her <---

.

 

 

Han vil have at jeg sluger, og jeg hader det!Få Mit Gratis online-kursus

Om de 4 største og mest fatale fejl vi ALLE laver, når vi snakker med vores partner. 4 ting, der vil ændre dit liv og parforhold TOTALT.

 

Gør som over 25.000 andre
Tilmeld dig Danmarks måske mest populære nyhedsbrev om parforhold, kærlighed og seksualitet. Nul spam. Kun e-mails og tilbud på kurser, der gør dig dygtig(ere)  til at få det parforhold og sexliv du ønsker dig. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.
.
maj_wismann
Brevkassen om parforhold
I brevkassen her kan du finde mere end 400 spørgsmål og svar om parforhold, kærlighed, sex og seksualitet.
Skriv til brevkassen
Ressourcer
Online forløb
Artikler
Brevkasse
Maj Wismann
Stevnshøjvej 8
5800 Nyborg
Denmark
+45 22 37 62 93
Kontakt@majwismann.dk
CVR: 32844324
majpopup

Få min populære e-bog
"Når seksualiteten driller"

❤ Kan cølibat booste sexlysten?
❤ Hvad er seksuelt mindreværd, og hvad gør du ved det?
❤ Hvordan får du gnisten igen?
❤ Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få e-bogen for 0,-

.
Få min e-bog med fakta, tips og råd til sexlivet for 0,-
Få min e-bog med fakta, tips og råd til sexlivet for 0,-
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram