fbpx
Maj wismann signatur og logo
Klinisk sexolog og forskningsbaseret parterapeut
MENU

Han vil komme i munden på mig, når vi dyrker sex eller han får blowjobs.

Kære brevkasse!

Jeg er en kvinde på 21 der har været sammen med min kæreste i 6 år. Alt i alt er det hele godt. Problemet er bare at han gerne vil komme i munden på mig når vi dyrker sex eller han får blow jobs. Hvis jeg skal være helt ærlig så bryder jeg mig virkelig ikke om sæd (det er ikke for at lyde sippet), jeg får kvalme og lyst til at kaste op og så synes jeg den svage lugt er forfærdelig.

Jeg ved virkelig ikke hvad jeg skal gøre, for jeg vil virkelig gerne gøre ham glad og tilfredsstille ham. Han snakker om det hele tiden, og bliver mere og mere ked af det for har virkelig ikke lyst til at gøre det. Er det virkelig rigtigt at alle kvinder gør det for deres kærester, og er jeg den eneste der bare ikke bryder mig om at gøre det?

Har du et godt råd til mig? Hvad kan jeg gøre for at overvinde kvalmen og væmmelsen?

Mvh anonym

Brevkasse:

Han vil komme i munden på mig, når vi dyrker sex eller han får blowjobs.

Hej Anonym

Nøj,,,, jeg får mange mails med din problematik.

Der er så mange mænd der gerne vil have det og der er så mange piger som elsker at give deres kærester blowjobs men som HADER at sluge og tage sæden ind i munden. Det virker på mig som om, at du faktisk gerne vil lære det og gøre noget ved det.

Hans lyst til at du skal sluge kan du nok ikke ændre på, men du kan jo foreslå ham, at han prøver at smage på sin egen sæd i ægte ”Sex and the city” stil. Så kan han jo smage, hvorfor du ikke vil have det i munden!!! Og NEJ det er ikke rigtigt at ALLE piger gør det, de piger der har lyst til det gør det og så er der alle dem der gør det selvom de ikke har lyst, og det ødelægger simpelthen sexlivet på sigt, hvis man gør noget man absolut ikke har lyst til!

Jeg vil anbefale dig, som skrevet, at han skal smage på sig selv, en ordentlig omgang, ikke bare noget med et lille dyp med fingeren, men når han er kommet så lad ham smage på en klat! Og se hvordan han reagerer på den smag, som efter din mening er ubehagelig.

Derefter skal I sammen se på hvad han propper i munden i løbet af en dag! Oksekød, svinekød, slik og sukkerprodukter, kaffe og cigaretter er forfærdelige for smagen af kropssekreter uanset om man er mand eller kvinde, og så skal I udskifte disse madvarer med en masse frugt og grønt, kød kan udskiftes til kylling, smøger kan droppes og alkohol mindskes. Slik er banlyst! Så skulle smagen i hvert tilfælde ændre sig.

Men om du begynder at kunne lide at få hans sæd i munden af den grund kan jeg ikke love dig. Men når smagen ændre sig, er det måske lidt lettere. Men husk, du skal ikke gøre noget du ikke har lyst til. Hvis du prøver at dreje pikken over mod kindhulen når han sprøjter så det ligesom opsamles ved kinden og ikke sprøjtes direkte ned i din hals, kan det tage noget af den kvalme der kan opstår, hvis man bliver sprøjtet direkte ned i halsen.

Han vil komme i munden på mig Maj Wismann giver svarHåber at mine råd kan hjælpe

Kærligst

Maj Wismann, sexolog og parterapeut

Gør som over 25.000 andre
Tilmeld dig Danmarks måske mest populære nyhedsbrev om parforhold, kærlighed og seksualitet. Nul spam. Kun e-mails og tilbud på kurser, der gør dig dygtig(ere)  til at få det parforhold og sexliv du ønsker dig. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.
.
maj_wismann
Brevkassen om parforhold
I brevkassen her kan du finde mere end 400 spørgsmål og svar om parforhold, kærlighed, sex og seksualitet.
Skriv til brevkassen
Ressourcer
Online forløb
Artikler
Brevkasse
Maj Wismann
Stevnshøjvej 8
5800 Nyborg
Denmark
+45 22 37 62 93
Kontakt@majwismann.dk
CVR: 32844324
majpopup

Få min populære e-bog
"Når seksualiteten driller"

❤ Kan cølibat booste sexlysten?
❤ Hvad er seksuelt mindreværd, og hvad gør du ved det?
❤ Hvordan får du gnisten igen?
❤ Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få e-bogen for 0,-

.
Få min e-bog med fakta, tips og råd til sexlivet for 0,-
Få min e-bog med fakta, tips og råd til sexlivet for 0,-
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram