fbpx

Hej Maj.

Min veninde anbefalede at jeg skrev til dig, da hun tidligere har fået gode råd af dig til en 30 års fødselsdag du var ude til i Kolding, hvor hun snakkede med dig under 4 øjne bagefter dit foredrag. Jeg synes jeg står med et par ting jeg godt kunne bruge nogle redskaber til at rette lidt op på…

Så ville høre om det var noget du kunne “hjælpe” lidt med? Problemet er nok mere eller mindre at min kæreste og jeg gennem næsten 3 år nu har forsøgt at få et barn mere, har været igennem noget behandling med hormoner, indsprøjtninger og sådan.. og holder nu pause, da det køre psykisk på mig, så jeg har været sygemeldt fra skole.

Jeg synes, jeg har brug for nogle redskaber til at komme igennem hverdagen, og brug for at snakke med en om det, som lytter og kan forstå mig, for min kæreste lukker sig inde på en måde, når vi endnu engang ikke er blevet gravide. I perioder går det godt, men når der f.eks. er et vennepar, der kommer og fortæller de venter sig, i andet hug, så bukker jeg helt under, er grædefærdig og kan slet ikke se noget positiv.

Håber det giver lidt mening og om det er noget du evt. kan hjælp lidt med

Venlig hilsen J.

 

Hej J.

Jeg kan godt huske din veninde, og jeg er rigtig glad for at høre, at hun har fået noget godt ud af vores lille samtale, hils hende mange gange fra mig.

Nå, sikke en ordentlig omgang, der er da ikke noget at sige til, at du trænger til at få lukket lidt luft ud af posen. At være i fertilitetsbehandling over en længere periode slider jo også enormt på parforholdet, hvis man ikke passer på!

Og der er slet slet slet ikke noget at sige til, at du bliver virkelig ked af det, når jeres venner fortæller, at de er gravide sådan vupti vupti, de har jo det, som I så længe har ønsket jer brændende.

Det bedste råd jeg kan give jer som kærester er, at I får sat tid af til jeres forhold, virkelig kvalitets tid, hvor I forkæler jer selv eller hinanden, så I kan få fyldt jeres kærligheds beholdere op igen.

Det glemmer man nemlig tit i sådanne hårde faser, som i er igennem. Vær meget opmærksom på, at udtrykke kærlighed og hjertevarme overfor hinanden i hverdagen, det giver jer energi til at klare problemerne bedre og I vil føle jer mere forbundet.

Jeg vil anbefale jer, at prøve at ringe til Yasmin Fox, som er tantrisk sexolog og som arbejder en del med frugtbarheds perioder og det man i de kredse kalder den kosmobiologiske frugtbarheds periode, eller den sekundære ægløsning, måske kan hun hjælpe jer til at få jeres ønske opfyldt.

Jeg vil til sidst anbefale dig, at tage kontakt til en terapeut i dit område, det behøver ikke at være en sexolog eller parterapeut. Find evt. en, der er vant til din problematik, måske kender de en, der hvor I går i behandling? For du skal have snakket dette igennem, så du har mod på at forsøge igen og får luften ud af ballonen.

 

barnløshed, psykisk, parterapeut, sexolog, hormonerMange kærlige hilsner
Maj Wismann, sexolog og parterapeut

Gratis E-bog med fakta, tips og råd til sexlivet
majpopup

Få min Gratis E-bog "Når seksualiteten driller"

❤ Kan cølibat booste sexlysten?

❤ Hvad er seksuelt mindreværd, og hvad gør man ved det?

❤ Hvordan får man gnisten igen?

❤ Tilmeld dig mit nyhedbrev og få e-bogen gratis

.

You have Successfully Subscribed!