fbpx
Maj wismann signatur og logo
Klinisk sexolog og forskningsbaseret parterapeut
MENU

Brevkassen om parforhold

I brevkassen her kan du finde mere end 400 spørgsmål og svar om parforhold, kærlighed, sex og seksualitet.
Skriv til brevkassen

Hjælp, min lyst er dalende.

Hej Maj Wismann

Jeg har været sammen med min kæreste i lidt over et par år nu, og jeg elsker ham virkeligt højt. Men vi har kun sex et par gange om måneden, fordi jeg ikke har lyst. Jeg bliver bare ikke rigtig våd.

Hvad kan jeg gøre?

Hilsen den fortabte "U"sexlystne

 

Hjælp, min lyst er dalende - hvad skal jeg gøre?

 

Kære "U"sexlystne

Lyst er en sjov og finurlig fætter, lige som man tror, at den er der, er den måske væk og omvendt. D

er kan være mange grunde til at din lyst forsvinder, men først skal du vide, at når forelskelsen lægger sig, så er det normalt at lysten daler. Lyst er noget man genererer, når man har kendt hinanden i mere end forelskelsesperioden, dvs. det skal prioriteret!

Måske savner du noget i forholdet? Er du stresset på jobbet?

Er I stadig lækre, når I er sammen, eller er der gået jogginsøndag i den? En god måde at få mere lyst på, er at kysse mere. Beslut dig for at kysse et par min. med din kæreste hver dag, bare som et eksperiment, mon ikke han er med på den 😉

Prøv i 14 dage, og se hvad der sker.

Derudover kan I lave nusse/massage aftener, hvor I skal give hinanden fuld kropsmassage uden sex.

Hjælper det ikke, vil jeg anbefale at du kontakter en kompetent og veluddannet sexolog, så du kan få afklaret, hvad der ligger til grund for den manglende lyst, samt endnu flere ideer og foreslag. Du er også velkommen til at skrive til mig igen.

Held og lykke.

De kærligste hilsner

Maj Wismann, websexolog.dk

Ressourcer
Online forløb
Artikler
Brevkasse
Maj Wismann
Stevnshøjvej 8
5800 Nyborg
Denmark
+45 22 37 62 93
Kontakt@majwismann.dk
CVR: 32844324
majpopup

Få min Gratis E-bog
"Når seksualiteten driller"

❤ Kan cølibat booste sexlysten?
❤ Hvad er seksuelt mindreværd, og hvad gør man ved det?
❤ Hvordan får man gnisten igen?
❤ Tilmeld dig mit nyhedbrev og få e-bogen gratis

.
Gratis E-bog med fakta, tips og råd til sexlivet
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram