fbpx
Maj wismann signatur og logo
Klinisk sexolog og forskningsbaseret parterapeut
MENU

Hjælp til at slå op på en pæn måde!

Hej Maj.

Jeg har et lidt prekært spørgsmål, hvad er den "bedste" - mindst ubehagelige måde,at slå op med sin kæreste på......??? Jeg er gået hen og har "mistet" de kærlighed´s følelser for min kæreste, jeg plejer normalt ikke at have de store problemer med at udtrykke mig - men lige her, der ved jeg ikke lige helt hvordan.... Smiler.....Der er også en anden "lille ting" som spiller ind....Jeg har fået følelser for en anden - en fælles veninde....Jeg har godt nok kendt hende i mange år og vi (veninden og jeg) har også haft et kortere forhold, da vi lærte hinanden at kende...... Jeg ved at hun også har følelser for mig....

Jeg håber at du kan hjælpe/vejlede mig til,hvad jeg skal/kan gøre.....

Knuzz "den lettere fortvivlede"

 

Kære "Lettere fortvivlede"

Øv sikke en situation at stå i, det er bare aldrig rart, når man uanset grund skal bryde ud af et forhold. Man holder jo ikke op med at elske andre mennesker, eller miste interessen fuldstændig. De har jo været en del af ens liv på godt og ondt. Selv om jeg ville ønske, at jeg kunne svinge en tryllestav, kaste et par håndtegn og sige nogle magiske ord, som kunne hjælpe, så er der bare ingen anden vej uden om, end at gå ind i dialogen. Er det ubehageligt? Jep, det kan du tro! Bliver hun ked af det? Yes, højst sandsynligt. Får jeg skyldfølelse?

Ja, sikkert nok. At "slå op" er sjældent sjovt, men hvis du kan rumme hendes ked af det hed, hendes ulykkelighed, holde om hende, trøste hende og være der for hende, hvis hun ønsker det, kan det være den blideste måde at gå på. "Jeg holder af dig, men er nødt til at gå, hvordan kan vi gøre det her bedst muligt, hvad kan jeg gøre for dig, hvad har du brug for?". Når det er sagt, så er det jo sådan, at der er grønnest der, hvor der bliver gødet, plantet smukke blomster, luget ukrudt osv.

Og jeg kunne godt tænke mig, at du overvejede, hvad der er dit ansvar i, at dit nuværende parforhold ikke fungere, som du ville ønske det? Ellers risikerer du, at stå i nøjagtig samme situation om et år eller to. Jeg vil anbefale din mit lydkursus "Det sunde parforhold - forventninger, behov,krav osv." Du kan finde det i menuen "Shop", det vil give dig redskaberne til at gå ind i dit næste forhold med mere viden og bedre vilkår for at få kærligheden til at lykkes endnu bedre.

Puha, held og lykke og pøj pøj, pas på hende og dig

De kærligste hilsner

Maj Wismann, sexolog og parterapeut

Gør som over 25.000 andre
Tilmeld dig Danmarks måske mest populære nyhedsbrev om parforhold, kærlighed og seksualitet. Nul spam. Kun e-mails og tilbud på kurser, der gør dig dygtig(ere)  til at få det parforhold og sexliv du ønsker dig. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.
.
maj_wismann
Brevkassen om parforhold
I brevkassen her kan du finde mere end 400 spørgsmål og svar om parforhold, kærlighed, sex og seksualitet.
Skriv til brevkassen
Ressourcer
Online forløb
Artikler
Brevkasse
Maj Wismann
Stevnshøjvej 8
5800 Nyborg
Denmark
+45 22 37 62 93
Kontakt@majwismann.dk
CVR: 32844324
majpopup

Få min populære e-bog
"Når seksualiteten driller"

❤ Kan cølibat booste sexlysten?
❤ Hvad er seksuelt mindreværd, og hvad gør du ved det?
❤ Hvordan får du gnisten igen?
❤ Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få e-bogen for 0,-

.
Få min e-bog med fakta, tips og råd til sexlivet for 0,-
Få min e-bog med fakta, tips og råd til sexlivet for 0,-
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram