Vælg en side

 

Hej Maj

For to måneder siden fik jeg denne her kæreste, som jeg troede var fornuftigt, stille og rolig, sød og dejlig.

Her den anden dag kom vi så til at snakke om hvor mange vi har været i seng med. Det skal siges at hun er 19 og jeg er 23. Hun fortalte, at hun har været i seng med 11, og har haft 3 kærester før mig.

Det kom lidt som et chok, da mit indtryk af hende netop var som beskrevet, og jeg blev derfor ret overrasket og egentlig lidt chokeret. Selv har jeg været sammen med 5, og haft én kæreste, som jeg var sammen med i 3½ år.

Mit spørgsmål lyder så på, om det er meget normalt, og jeg skal tage det helt roligt?? Har snakket med en af mine venner om det, og han synes det er mange når hun nu kun er 19 år.

Skændes, skænderier, konflikter, snak, snakkeHar det virkelig dårligt med det, og ved ikke om jeg skal sige det til hende. Holder jo stadig meget af hende, men det er som om mit syn på hende har ændret sig fra denne her fornuftige søde pige, til en vild tøs, der gerne går i seng med mange fyrer.

Er bare bange for, at vi har fået forkerte indtryk af hinanden, og derfor bygger et forhold på baggrund af disse. Jeg er bartender, og vi mødte hinanden den vej igennem. Derfor kan jeg godt havde tendens til at tro, at det er “bad boy’en” bag baren hun faldt for, hvilket jeg ikke er. Dog sås vi et par måneder privat inden vi rigtig blev kærester. Var meget i tvivl om det var klogeste valg, at gå ind i et forhold med en, hvis nummer man har fået hen over baren. Det er vel en bestemt type mennesker som gør dét. Er selv meget følsom, og selvom jeg prøver at styre det, så har jeg tendens til at analysere alting.

Er jeg bare hysterisk, og skal jeg bare tage mig sammen?? Har det så dårligt, at jeg tænker på at slå op, selvom det også ville være virkelig hårdt. Vil gerne snakke med hende om det, men aner ikke hvordan jeg skal få det sagt??

Håber du har tid til at hjælpe mig!!

X

Læs Maj´s svar efter annoncen

Skændes, skænderier, konflikter, snak, snakkeHjælp til kommunikationen?

Download Gratis Online Kursus

“4 ting, der vil ændre dit parforhold og liv TOTALT” Klik Her 

 

 

Kæreste X.

Tusind tak for din mail og dine spørgsmål, du er bestemt ikke den eneste fyr i verden, der går rundt med sådan nogle tanker.

Først og fremmest vil jeg sige, at det er en rigtig, rigtig skidt ide at tage snakken om, hvor mange man har været i seng med hver især, hvis man reelt set ikke ønsker svaret. Men på den anden side, kan du jo også få punkteret nogle af dine fordomme om, hvordan en “pæn pige” er.

Verden er jo, som vi tolker den, og i din verden er en “pæn pige” ikke én, der har været i seng med flere end, hvor mange? Det er også super interessant, hvad du får det pokkers 11 tal til at betyde – altså det faktum, at hun har været sammen med 11 fyre.

Jeg laver lige et lille regne stykke for dig. Din kæreste er 19 år. Hun har været i seng med 11 fyre, hvor af de tre af dem har været faste kærester. Måske har hun været seksuelt aktiv siden hun var 15 år. Det ca. 3 knald om året, rundt regnet. Er det meget?

Du skriver, at du nu betragter hende som en vild tøs, der gerne går i seng med mange, måske? Men mon hun ikke som alle andre mennesker i bund og grund leder efter en dejlig kæreste, hun kan slå sig ned med – det kunne godt tyde på det, når hun har haft 3 kærester udover dig.

Og ja, du kan godt snakke med hende, og selvfølgelig skal du da det. Men pas på ikke at bliv bebrejdende. Hun har jo ikke gjort noget forkert eller ulovligt, hun har blot haft flere knald end dig. og nu tænker jeg bare højt her. Men, hvis nu du ikke havde haft en fast kæreste i 3 1/2 år, hvor mange piger havde du så været sammen med i den periode? Du kan lige her downloade et gratis kursus, der kan hjælpe dig med på vej med de bedre samtaler.

Jeg prøver på at perspektivere tingene en smule for dig her, og håber det lykkedes.

Uanset tænker jeg, at hun er sammen med dig nu, og lige nu er I sammen i en fase, nemlig forelskelsesparforholdet, hvor det handler om at lære hinanden at kende, på godt og ondt. Og det er også fortiden. Det er nu, du skal finde ud af, hvordan hun er som menneske. Nu du skal opdage, at hun måske har værdier, som gør, at I kan få et langt liv sammen.

Du skriver også, at du er nervøs for at hun har valgt en “badboy”, fordi du er bartender. Det bedst, du kan gøre for dit parforhold er, at være hamrende ærlig. Vær dig selv. Og så finder du jo ud af, om det er dig hun kan lide eller det billede, du tror, hun har af dig hun kan lide. Hmmm… Lidt som dit billede af hende som den pæne pige, som du nu har omfortolket til den vilde tøs – mon ikke hun er et sted i midten?

Jeg tænker, at du skal tage en rigtig dyb indånding og så tage en snak med hende. Lægge kortene på bordet, vise din frygt. Din frygt for, at hende, som du elsker, ikke elsker dig lige så meget, men elsker “badboy´en”. Og at du jo ikke altid er “Badboy”, men at du også er hammerfølsom, og at du egentligt er lidt bange for, at hun har valgt dig, fordi du var ham bag baren.

Jeg tror det nu ærlig talt ikke!

De fleste kvinder, kan faktisk skide godt lide mænd, som har styr på og er i kontakt med deres følelser, og som tør lægge kortene på bordet!

Uanset, vil jeg bestemt ikke råde dig til at slå op med hende, fordi du pludselig har fået oplysninger om, at hun har været sammen med flere end dig i fortiden. Brug tid med hende, lær hende endnu bedre at kende. HUN har jo ikke ændret sig på nogen måde. HUN er jo stadig den samme som hun altid har været, du har blot fået en ny oplysning, som du har svært ved at kapere, fordi det ødelægger dit billede af, hvordan du troede hun var.

Maj Wismann, sexolog og parterapeut

 

Tag en snak, giv det lidt tid og se, om det ikke løser sig – ellers så fyr en mail afsted til mig igen.

De kærligste hilsner

Maj Wismann, sexolog og parterapeut

 

Læs også artiklen 

Jalousi – hjælp til at fjerne jalousien – Klik Her

 

Gratis E-bog med fakta, tips og råd til sexlivet

Parplan 2018 venteliste

 
Skriv dig på ventelisten og få besked på mail så snart ParPlan2018 kan købes 1. Dec.

.
Navn:
E-mail:

 
HTMLform

You have Successfully Subscribed!