fbpx
Maj wismann signatur og logo
Klinisk sexolog og forskningsbaseret parterapeut
MENU

Hvordan bliver jeg bedre til at sige, hvad jeg kan lide i sengen?

Hej Maj websexolog

Jeg ved godt, at det er smart at sige, hvad man har lyst til i sengen, men jeg har simpelthen så svært ved at snakke om sådan noget. Er der ikke en måde, man kan sige sådan noget, uden at 'udtale' det med ord? Og hvad kan jeg gøre for at blive bedre til at kommunikerer?

'Den generte'

Brevkasse: Hvordan bliver jeg bedre til at sige, hvad jeg kan lide i sengen?

Hej Generte

TAK, for din mail, der er SÅ mange, både mænd og kvinder, som har det sådan som du beskriver, og der er nemlig noget du kan gøre. Du kan vise ham det med hænderne og med dine støn og suk, når han rør dig lige der, hvor det er aller lækrest. I kan også give massage til hinanden og på den måde udforske hinandens kroppe og så igen give udtryk for, hvad du kan lide via dine støn – og tro mig, det virker 😉 Hvis du er lidt modig kan du også skrive et lille brev til ham, hvor du skriver ”ti ting jeg elsker når du rør ved mig” og have fokus på alt det du elsker han gør, uden at nævne hans mere kiksede berøringer. Hold fokus på det der virker 😉 Udover selve sexkommunikationen, kan du forbedre din kommunikation, ved at træne og øve og fortælle. Hvad vil du gerne kunne? Øv dig i det, i små musebidder. Du kan evt. investere i mit lydkursus "Kommunikation og problemløsning", der vil du få masser af tips og tricks til at speede processen op.

Mange kærlige tanker

Maj

Gør som over 25.000 andre
Tilmeld dig Danmarks måske mest populære nyhedsbrev om parforhold, kærlighed og seksualitet. Nul spam. Kun e-mails og tilbud på kurser, der gør dig dygtig(ere)  til at få det parforhold og sexliv du ønsker dig. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.
.
maj_wismann
Brevkassen om parforhold
I brevkassen her kan du finde mere end 400 spørgsmål og svar om parforhold, kærlighed, sex og seksualitet.
Skriv til brevkassen
Ressourcer
Online forløb
Artikler
Brevkasse
Maj Wismann
Stevnshøjvej 8
5800 Nyborg
Denmark
+45 22 37 62 93
Kontakt@majwismann.dk
CVR: 32844324
majpopup

Få min populære e-bog
"Når seksualiteten driller"

❤ Kan cølibat booste sexlysten?
❤ Hvad er seksuelt mindreværd, og hvad gør du ved det?
❤ Hvordan får du gnisten igen?
❤ Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få e-bogen for 0,-

.
Få min e-bog med fakta, tips og råd til sexlivet for 0,-
Få min e-bog med fakta, tips og råd til sexlivet for 0,-
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram