fbpx
Maj wismann signatur og logo
Klinisk sexolog og forskningsbaseret parterapeut
MENU

Hvordan forlænger jeg samlejet?

Hej Maj

Jeg læser med interesse dit site. Denne læste jeg under "Sex forskrækker mig", at manden kommer meget hurtigt. Det samme problem har jeg også, 3 - 4 træk så er jeg klar til at komme. Jeg vil gerne noget længere, hvilket mine partnerne også ønsker. Kan du være sød at give mig nogle teknikker til, hvordan jeg forlænger samlejet? Det er et stort ønske for mig.

Du skrev, at du havde en beskrivelse på, hvordan samlejet forlænges, er det en sådan jeg skal i gang med?

Jeg skal samtidig fortælle, at p.t. har jeg ikke nogen fast partner, så hvis man selv kan træne, må du gerne fortælle hvordan. Så jeg kan gøre mig selv til en bedre sexpartner.

Må jeg høre fra dig.

På forhånd tak.

Med venlig hilsen

M.

Brevkasse:

Hvordan forlænger jeg samlejet?

Hej M

Tak for din ros. Der er mange måder at forlænge et samleje på og ja for pokker, du kan sagtens øve alene og gøre en masse for at blive en bedre sexpartner. Først vil jeg anbefale dig at lave de øvelser, som jeg beskrev for kort tid siden til en anden fyr, der handler om at desencibilicere nervebanerne.

Jeg citerer lige mig selv” Du skal i gang med helt naturligt at ”bedøve” dine nervebaner. Hver gang når du går på toilettet fra nu af, skal du tage din pik og trække forhuden tilbage og så klaske den 50 gange mod maveskindet, hvis du er frisk på at arbejde, kan du klaske den 25 gange mod hvert lår også. Det er faktisk en gammen tantrisk øvelse, som plejer at give gode resultater”.

Derefter skal du i gang med at øve dig i det vi i faglige termer kalder ”Stop/start” teknikken. Når du onanerer, skal du, lige inden du er ved at få udløsning, klemme hårdt der hvor pikhovedet og skaftet mødes, ovenpå og under pikken, så du stopper udløsningen. Så venter du i nogle minutter, og så onanerer du videre og laver samme trick, gerne 4-5 gange inden du får udløsning.

Denne øvelse giver dig en større kropsbevidsthed og du vil lettere kunne trække dig tilbage, i bogstaveligste forstand, når du er sammen med en kvinde og kan mærke at du er ved at få udløsning. Når du så trækker dig tilbage, skal du have fokus på hende og hendes krop og nydelse, kærtegn hendes bryster, giv hende oralsex, se hende i øjnene og kys hende dybt og inderligt. Og så kan du gå i gang igen. På den måde holder du din egen udløsning tilbage samtidig med at du bygger hendes lyst mere og mere op.

Et gammelt trick er jo også at onanere inden du tager på date, da du så i mange tilfælde kan holde længere når I når til sexen, men jeg vil nu anbefale ovennævnte øvelser først. Hvis du gerne vil være en superelsker, udover at kunne holde længere, kan du købe dvd´er med tantrisk oralsex instruktioner, send en mail og jeg sender dig et link. Du kan også bestille en tid ved en sexolog, som kan fortælle dig om kvindens erogene zoner (det er ikke sjældent at jeg underviser mænd i dette i løbet af et terapeutisk forløb), eller du kan begynde at snakke med de kvinder du har sex med, om de vil lære dig op til at blive en fantastisk elsker og lære dig alt om kvinde kroppen.

Hvordan forlænger jeg samlejet - Maj Wismann giver svarDe bedste hilsner

Maj Wismann - Klinisk sexolog og parterapeut med egen praksis siden 2006 - Læs mere om Maj her <---

Gør som over 25.000 andre
Tilmeld dig Danmarks måske mest populære nyhedsbrev om parforhold, kærlighed og seksualitet. Nul spam. Kun e-mails og tilbud på kurser, der gør dig dygtig(ere)  til at få det parforhold og sexliv du ønsker dig. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.
.
maj_wismann
Brevkassen om parforhold
I brevkassen her kan du finde mere end 400 spørgsmål og svar om parforhold, kærlighed, sex og seksualitet.
Skriv til brevkassen
Ressourcer
Online forløb
Artikler
Brevkasse
Maj Wismann
Stevnshøjvej 8
5800 Nyborg
Denmark
+45 22 37 62 93
Kontakt@majwismann.dk
CVR: 32844324
majpopup

Få min populære e-bog
"Når seksualiteten driller"

❤ Kan cølibat booste sexlysten?
❤ Hvad er seksuelt mindreværd, og hvad gør du ved det?
❤ Hvordan får du gnisten igen?
❤ Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få e-bogen for 0,-

.
Få min e-bog med fakta, tips og råd til sexlivet for 0,-
Få min e-bog med fakta, tips og råd til sexlivet for 0,-
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram