fbpx
Maj wismann signatur og logo
Klinisk sexolog og forskningsbaseret parterapeut
MENU

Hvordan fungerer en bolleven?

Hej Maj

Jeg er lige kommet ud af et forhold på 2 år og savner min kæreste helt vildt meget, jeg er 19 år, min veninde siger at jeg bare kan få mig en bolleven og at så vil jeg få det bedre. Men hvordan fungerer det? Jeg ved slet ikke om jeg har lyst til at prøve eller om det er noget for mig, men måske er det en løsning, det mener min veninde i hvert tilfælde, hvad synes du?

Hilsen K

Brevkasse:

Hvordan fungerer en bolleven?

Kære ”K”

Øv ja, det er simpelthen så hårdt at komme ud af et langvarigt forhold og så pludselig blive kastet ud i den store singleverden med alle dets fejl og mangler og gode sider!

Det er ukendt og utrygt og hårdt, og trygheden man kendte så godt i forholdet er simpelthen bare ikke tilstede. Når man vågner om morgenen, er der ikke en varm krop man kan putte sig ind til, man har ikke lige én man deler alle småtingene med som man oplever i hverdagen og man sidder pludselig alene en onsdag aften, hvor veninderne er optaget og der kun er kedelige ting i tv!

Savnet kan være enormt, specielt hvis man ikke selv var initiativtager til bruddet, og det kan skære helt ind i hjertet, samtidig med at man kan blive overvældet af en enorm ensomhed og fortvivlende tanker om, om man nogensinde finder kærlighed igen! ØV!

Jeg har stor forståelse for din situation og jeg vil anbefale dig at tage det lidt med ro i nogle måneder, forkæl dig selv, hyg om dig selv og dine veninder, lad dig selv være i denne proces, som du SKAL igennem uanset hvor meget du hopper og springer for at undgå de ubehagelige følelser, men du skal give dig lov til at være i dem, det er så vigtigt.

Snak med nogle, når du savner om, hvordan du har det, og langsomt vil du se at du begynder at komme mere og mere ovenpå igen. Om du skal finde en bolleven? Ærlig talt så nej, piger har rigtig svært ved at adskille følelser og sex, og hvis han skal gå ind som erstatning for den tryghed som din kæreste gav dig, så får han bare en rolle, som faktisk ikke hører sig en bolleven til!

Og helt ærlig talt, så har du da vidst mere brug for en ”holde”ven end en bolleven – og en holdeven kan jo være dine veninder. Uanset hvad, vil jeg ikke anbefale dig at begynde med nogle fyre før du har fået mere ro på og afklaring omkring dit tidligere forhold. Så brug dine veninder, lad dem trøste dig og holde om dig, få evt. noget blød heelingsmassage – det tager nemlig den hungrende krops savn af berøring. Jeg håber du har fået svar nok, ellers må du lige maile mig igen.

Hvordan fungerer en bolleven - Maj Wismann giver svarDe bedste hilsner

Maj Wismann - Klinisk sexolog og parterapeut med egen praksis siden 2006 - Læs mere om Maj her <---

Gør som over 25.000 andre
Tilmeld dig Danmarks måske mest populære nyhedsbrev om parforhold, kærlighed og seksualitet. Nul spam. Kun e-mails og tilbud på kurser, der gør dig dygtig(ere)  til at få det parforhold og sexliv du ønsker dig. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.
.
maj_wismann
Brevkassen om parforhold
I brevkassen her kan du finde mere end 400 spørgsmål og svar om parforhold, kærlighed, sex og seksualitet.
Skriv til brevkassen
Ressourcer
Online forløb
Artikler
Brevkasse
Maj Wismann
Stevnshøjvej 8
5800 Nyborg
Denmark
+45 22 37 62 93
Kontakt@majwismann.dk
CVR: 32844324
majpopup

Få min populære e-bog
"Når seksualiteten driller"

❤ Kan cølibat booste sexlysten?
❤ Hvad er seksuelt mindreværd, og hvad gør du ved det?
❤ Hvordan får du gnisten igen?
❤ Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få e-bogen for 0,-

.
Få min e-bog med fakta, tips og råd til sexlivet for 0,-
Få min e-bog med fakta, tips og råd til sexlivet for 0,-
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram