fbpx
Maj wismann signatur og logo
Klinisk sexolog og forskningsbaseret parterapeut
MENU

Hvordan man gør en kvinde glad

Et lille kort interview omkring, hvordan man gør sin kvinde glad eller endnu mere glad, end hun er i forvejen. I mit daglige arbejde som sexolog og parterapeut oplever jeg faktisk tit, at vi mennesker faktisk ikke ved, hvad der skal til for at gøre hinanden glade – tit giver vi det, vi selv vil have, men måske virker det ikke på vores partner. En sexolog som mig, arbejder med mange andre ting end deciderede sexologiske problemstillinger. Det arbejder jeg også med, men det er faktisk kun en lille del af det jeg laver i min klinik! Jeg arbejder i høj grad med kærlighed, kommunikation og livsglæde. At fylde god kærlighed på hinanden og lære at skabe gode rammer for at både sex og kærlighed kan vokse. Vil du vide mere om mit arbejde som sexolog og parterapeut, så læs mere på www.majwismann.dk eller www.websexolog.dk

Gør som over 25.000 andre
Tilmeld dig Danmarks måske mest populære nyhedsbrev om parforhold, kærlighed og seksualitet. Nul spam. Kun e-mails og tilbud på kurser, der gør dig dygtig(ere)  til at få det parforhold og sexliv du ønsker dig. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.
.
maj_wismann
Brevkassen om parforhold
I brevkassen her kan du finde mere end 400 spørgsmål og svar om parforhold, kærlighed, sex og seksualitet.
Skriv til brevkassen
Ressourcer
Online forløb
Artikler
Brevkasse
Maj Wismann
Stevnshøjvej 8
5800 Nyborg
Denmark
+45 22 37 62 93
Kontakt@majwismann.dk
CVR: 32844324
majpopup

Få min populære e-bog
"Når seksualiteten driller"

❤ Kan cølibat booste sexlysten?
❤ Hvad er seksuelt mindreværd, og hvad gør du ved det?
❤ Hvordan får du gnisten igen?
❤ Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få e-bogen for 0,-

.
Få min e-bog med fakta, tips og råd til sexlivet for 0,-
Få min e-bog med fakta, tips og råd til sexlivet for 0,-
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram