fbpx

Et lille kort interview omkring, hvordan man gør sin kvinde glad eller endnu mere glad, end hun er i forvejen. I mit daglige arbejde som sexolog og parterapeut oplever jeg faktisk tit, at vi mennesker faktisk ikke ved, hvad der skal til for at gøre hinanden glade – tit giver vi det, vi selv vil have, men måske virker det ikke på vores partner. En sexolog som mig, arbejder med mange andre ting end deciderede sexologiske problemstillinger. Det arbejder jeg også med, men det er faktisk kun en lille del af det jeg laver i min klinik! Jeg arbejder i høj grad med kærlighed, kommunikation og livsglæde. At fylde god kærlighed på hinanden og lære at skabe gode rammer for at både sex og kærlighed kan vokse. Vil du vide mere om mit arbejde som sexolog og parterapeut, så læs mere på www.majwismann.dk eller www.websexolog.dk

Gratis E-bog med fakta, tips og råd til sexlivet
majpopup

Få min Gratis E-bog "Når seksualiteten driller"

❤ Kan cølibat booste sexlysten?

❤ Hvad er seksuelt mindreværd, og hvad gør man ved det?

❤ Hvordan får man gnisten igen?

❤ Tilmeld dig mit nyhedbrev og få e-bogen gratis

.

You have Successfully Subscribed!