fbpx
Maj wismann signatur og logo
Klinisk sexolog og forskningsbaseret parterapeut
MENU

Hvordan scorer jeg en fræk pige på nettet?

Hejsa sexolog Maj Wismann

Jeg har brug for hjælp til at score en fræk pige på dating og score sites.

Hver gang jeg logger ind for at chatte med nogle, vil de enten ikke svare mig eller spørger, om jeg ikke kan beskrive mig selv, og det kan jeg ikke finde ud af på en god måde, og så de afviser mig.

Hvordan scorer jeg en fræk pige på nettet?

Hvad skal jeg gøre?

Kan du give mig en god råd eller tricks for at drive en pige til vanvid efter mig?

Det jeg søger mest er one night stand eller en fræk flirt som bygger på sex én gang.

Venlig hilsen

En anonym fyr

Brevkasse:

Hvordan scorer jeg en fræk pige på nettet?

Hej Anonyme fyr

Wiwueeee, velkommen til dating verdenen, eller skal jeg rettere sige score verdenen? Og nej, det er nemlig ikke så nemt som man umiddelbar skulle tro.

På datingsider og scoresider, er det som alle andre steder en rigtig rigtig god ide at være ærlig omkring, hvem man er, hvad man står for og hvad man søger, leder efter og ønsker. Og du er ganske klar i sproget.

Du søger en pige til fræk engangs sex. Punktum! Når du er sex-søgende og det er din mission, så vil jeg anbefale dig at droppe datingsites (du går heller ikke til en cykelsmed, for at få lappet et punkteret bildæk vel?), og satse på score/sex-siderne på nettet.

Og det er en rigtig god ide at kunne sit håndværk! Forstået på den måde, at du har fået lavet nogle fede fotos, har en god profil, der beskriver, hvad du er for en fyr, og så skal du selvfølgelig også være god til at etablere kontakt.

Så hvem er du? Hvordan ser du ud?

Prøv at huske tilbage i folkeskolen, når du blev bedt om at lave en personkarakteristik af en person i en bog du havde læst! Og så lav sådan en af dig selv. Og nej, du skal hverken lægge alder til eller på. Du er den du er, det er virkeligheden, og at give sig ud for noget andet (som mange i øvrigt gør), er snyd og bedrag, og tro mig, det får man IKKE sex af i længden! Hverken på one nighters eller i forhold.

Når du kun søger sex, så vil jeg foreslå, at du skriver meget kort om dig selv som person, dernæst lidt om din krop, så de kan få et "billede" af dig, og dernæst om, hvad du ønsker og hvad du kan tilbyde. Beskriv, hvad du godt kan lide seksuelt, og hvad du kan lide at gøre ved hende.

Hvis en pige skal være ved at dø over dig, er det en god ide, at sætte dig ind i, hvad der får piger til at blive liderlige og lystne. Kvinder tænder meget på ord, fortællinger og at du er god til beskrivelser f.eks. på chatten. Og hvad der ellers tænder kvinder, er der skrevet tykke bøger om, og der må du i gang. Enten her på min site med mine online-kurser om sex og kærlighed, eller på biblioteket og begynde at gøre dig til ekspert på kvinder.

Jeg kan anbefale dig, at tage et nærmere kig her – det vil inspirerer dig, MEGET. I dette kursus, kan du nemlig få en masse viden om, hvad du skal og IKKE skal gøre, for at blive en rigtig "sexgud", hvad der virker på, kvinder og hvad der aldeles ikke virker.

Hvordan scorer jeg en fræk pige - Maj Wismann giver svarDe bedste hilsner

Maj Wismann - Klinisk sexolog og parterapeut med egen praksis siden 2006 - Læs mere om Maj her <---

.

.

5 overraskende hemmeligheder til bedre sexFå Websexolog Maj Wismann´s gratis online-kursus

Få  5 overraskende hemmeligheder til et endnu bedre sexliv

 

Gør som over 25.000 andre
Tilmeld dig Danmarks måske mest populære nyhedsbrev om parforhold, kærlighed og seksualitet. Nul spam. Kun e-mails og tilbud på kurser, der gør dig dygtig(ere)  til at få det parforhold og sexliv du ønsker dig. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.
.
maj_wismann
Brevkassen om parforhold
I brevkassen her kan du finde mere end 400 spørgsmål og svar om parforhold, kærlighed, sex og seksualitet.
Skriv til brevkassen
Ressourcer
Online forløb
Artikler
Brevkasse
Maj Wismann
Stevnshøjvej 8
5800 Nyborg
Denmark
+45 22 37 62 93
Kontakt@majwismann.dk
CVR: 32844324
majpopup

Få min populære e-bog
"Når seksualiteten driller"

❤ Kan cølibat booste sexlysten?
❤ Hvad er seksuelt mindreværd, og hvad gør du ved det?
❤ Hvordan får du gnisten igen?
❤ Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få e-bogen for 0,-

.
Få min e-bog med fakta, tips og råd til sexlivet for 0,-
Få min e-bog med fakta, tips og råd til sexlivet for 0,-
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram