fbpx
Maj wismann signatur og logo
Klinisk sexolog og forskningsbaseret parterapeut
MENU

Jeg aner ikke mine levende råd, er ved at blive skør!

Hej Maj

Jeg skriver til dig, fordi jeg ikke aner mine levende råd efterhånden og tror at jeg er ved at blive skør.

Jeg har en kæreste som jeg har kendt i 4 år nu og han er faktisk en rigtig god fyr, men nogle gange driver han mig komplet til vanvid. Han siger at han vil gøre en masse ting, men han gør det ikke og jeg bliver rasende og kan ikke kende mig selv. Jeg skælder ud og bliver skide sur på ham.

Jeg er så frustreret over ham og mig selv, for jeg kan ikke forstå at jeg går amok på den måde, og så ender det med at vi er sure på hinanden hele dagen. Og sådan kan jeg jo ikke lide at det skal være. Men jeg kan jo heller ikke leve med, at han bare lover og siger at han vil gøre en masse og så gør han det ikke.

Kan jeg ikke gøre noget?

L

Brevkasse:

Jeg aner ikke mine levende råd, er ved at blive skør!

Hej L

Jo det kan du tro at du kan.

Du skriver om, et ret interessant fænomen her, som mange kvinder oplever, nemlig at de bliver utrygge, hvis deres mand ikke er deres ord!

Det lyder måske mærkeligt, men det er ganske sandt.

Der sker noget inde i os kvinder, hvis vores mænd ikke er troværdige i deres ord og handlinger, altså hvis det ikke hænger sammen. Det er noget gammelt og vi arbejder med urinstinkter her, så vi kan enten rette os ind efter det eller lade være, men vi kan ikke gøre så meget ved at det er sådan.

En mand skal være hans ord, ellers prøver vi kvinder ham af. Hvis han bliver ved med at være utroværdig, bliver kvinden nødt til at tage styringen og så går der kuk i balancen i parforholdet og hun mister i mange tilfælde lysten til sex, fordi hun ikke er tryg længere.

Kan jeg regne med dig eller ej?

Hvis kvinden ikke er 100% sikker på, at manden er til at regne med, så går det ofte ud over lysten. Og når man er utryg - så vil man søge kontakt, protestere og forsøge at få balancen genetableret.

Og i nutiden kan manden faktisk ligeså godt lærer det, for uanset hvilken kvinde han finder, vil hun prøve ham af og gøre hans liv helvede hedt indtil hun kan stole på ham. Nogle mænd lærer det aldrig og bliver droppet igen og igen og kalder kvinderne hysteriske, men det handler simpelthen om, at forstå den dynamik der ligger i forholdet.

Men tilbage til din virkelighed.

Du skal en dag, hvor der er ro på, sætte dig ned overfor ham, og fortælle ham, hvad det gør ved dig som kvinde, og hvad det gør ved din lyst til ham, så han kan høre konsekvenserne af sin adfærd. Så kan han jo vælge at ændre sin adfærd eller lade være.

Du kan evt. købe bogen ”Den maskuline mand” af David Deida til ham eller han kan starte op i en mandegruppe, hvor han kan arbejde med sig selv.

Tomas Friis, som er en dygtig mandeterapeut, har mandegrupper i Hillerød og andre rundt om i landet.

Peter Smidt har arbejdet med mænd siden 2000 og hans mandegruppe kan også anbefales.

Du kan læse om Peters mandegruppe her <---

Grupperne er super duper for mænd, der vil arbejde med deres maskulinitet i en ny-opdaterede udgave, hvor det handler om ligeværd, integritet og følelsesmæssig intelligens.

Jeg aner ikke mine levende råd, er ved at blive skør - Maj Wismann giver svarDe bedste hilsner

Maj Wismann - Klinisk sexolog og parterapeut med egen praksis siden 2006 - Læs mere om Maj her <---

Gør som over 25.000 andre
Tilmeld dig Danmarks måske mest populære nyhedsbrev om parforhold, kærlighed og seksualitet. Nul spam. Kun e-mails og tilbud på kurser, der gør dig dygtig(ere)  til at få det parforhold og sexliv du ønsker dig. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.
.
maj_wismann
Brevkassen om parforhold
I brevkassen her kan du finde mere end 400 spørgsmål og svar om parforhold, kærlighed, sex og seksualitet.
Skriv til brevkassen
Ressourcer
Online forløb
Artikler
Brevkasse
Maj Wismann
Stevnshøjvej 8
5800 Nyborg
Denmark
+45 22 37 62 93
Kontakt@majwismann.dk
CVR: 32844324
majpopup

Få min populære e-bog
"Når seksualiteten driller"

❤ Kan cølibat booste sexlysten?
❤ Hvad er seksuelt mindreværd, og hvad gør du ved det?
❤ Hvordan får du gnisten igen?
❤ Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få e-bogen for 0,-

.
Få min e-bog med fakta, tips og råd til sexlivet for 0,-
Få min e-bog med fakta, tips og råd til sexlivet for 0,-
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram